Eldőlt ágymatrac ölt meg egy hétéves gyereket Jánoshalmán

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál Jánoshalma tragédia matrac gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 26 kilós ágymatrac zuhant egy hétéves kisfiúra Jánoshalmán. A gyerek életét vesztette.

Szörnyű tragédia rázta meg Jánoshalmát: meghalt egy 7 éves kisfiú, miután az udvaron lévő 26 kilós ágymatrac rázuhant. A Bors azt írja, Nándika úgy osont ki a házból, hogy a család észre sem vette. Amikor keresni kezdték, látták, hogy a kisfiúnak csak a lába lóg ki az alól a matrac alól, amit korábban a kerítésnek támasztottak.

Hiába érkezett gyorsan a segítség mentőhelikopterrel, a gyerek életét már nem tudták megmenteni. A rendőrség egyelőre vizsgálódik, a család sem tudja a halál pontos okát.

Szörnyű tragédia történt Forrás: http://drpatrickomalley.com

Képtelenek vagyunk elhinni, az édesanyja most is magán kívül szólongatja, szerintem még nem fogta fel, ami történt. Annyira szerették a szülei, ő volt a kis hercegük! Nagyon büszkék voltak rá, most ment iskolába, nagyon szeretett oda járni, jó tanuló volt” – nyilatkozta a lapnak a nagyapa.

Időjárás: folytatódik a szeszélyes tavaszhttp://www.life.hu/news/20190307-idojaras-folytatodik-a-szeszelyes-tavasz.htmlSzeles, záporos napokkal folytatódik a hét, közben hőmérsékletcsökkenéssel is számolnunk kell. News--Ópiumfüggő papagájok fosztogatják az indiai ültetvényekethttp://www.life.hu/news/20190306-opiumfuggo-papagajok-fosztogatjak-az-indiai-ultetvenyeket.htmlSzinte már vérre menő harcot folytatnak a papagájokkal a máktermesztők. Az ópiumfüggő papagájok ugyanis naponta 30-40-szer is fosztogatják az ültetvényeket. News--A lufi és a nejlonzacskó több madár halálát okozza, mint gondolnánkhttp://www.life.hu/news/20190306-a-lufi-es-a-nejlonzacsko-tobb-madar-halalat-okozza-mint-gondolnank.htmlA madarak sok mindent felszednek a csőrükkel, amiről úgy vélik, hogy élelem lehet. Nem sejtik, hogy akár meg is ölheti őket. Egy friss kutatásból kiderült, hogy a bolygónkat ellepő műanyag hulladékok közül nem a szívószál és nem is a flakonok jelentik a legnagyobb veszélyt a madarakra. Az igazi ellenség a puha műanyag: a nejlonzacskó és a lufi. News--A Cristiano Ronaldo szexbotrányát kiszivárogtató hacker, Rui Pinto Magyarországon maradnahttp://www.life.hu/news/20190306-a-cristiano-ronaldo-szexbotranyat-kiszivarogtato-hekker-magyarorszagon-maradna.htmlA Cristiano Ronaldo szexbotrányát kiszivárogtató Rui Pintót Magyarországon fogták el, de ki kell adniuk Portugáliának, aminek a hírek szerint nem örül a hacker – az életét félti. News--Március 31-én lesz a 2019-es tavaszi óraátállításhttp://www.life.hu/news/20190305-marcius-31en-lesz-a-2019es-tavaszi-oraatallitas.htmlIdén tavasszal március 31-én kell majd átállítanunk az órákat. News--V alakú fényfoltot fotóztak: ufónak hiszikhttp://www.life.hu/news/20190304-v-alaku-fenyfoltot-fotoztak-ufonak-hiszik.htmlKülönös fényfoltot fotóztak le Nagy-Britanniában. Úgy hiszik, egy ufót sikerült lencsevégre kapniuk. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.