Időjárás: folytatódik a szeszélyes tavasz

Forrás: AFP/The Yomiuri Shimbun/Yomiuri/Takashi Ozaki -
tavasz időjárás Szél előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeles, záporos napokkal folytatódik a hét, közben hőmérsékletcsökkenéssel is számolnunk kell.

Széllökés miatt jelenleg Győr-Moson-Sopron és Vas megyében másodfokú, míg Komárom-Esztergom, Fejér, Veszprém és Zala megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

A Köpönyeg azt írja, csütörtökön vastagodó fátyolfelhőzetre, szűrt napsütésre és nagy területen viharossá fokozódó déli, délnyugati szélre számíthatunk. 20 fok körüli tavaszi meleg lesz.

Szeles napok jönnek Forrás: AFP/The Yomiuri Shimbun/Yomiuri/Takashi Ozaki

Pénteken a gyakran erősen felhős égből elszórtan alakul ki zápor, néhol zivatar. A nyugati szél élénk lesz. A csúcsérték 14 és 19 fok között alakulhat.

Szombaton változóan felhős lesz az ég, eső inkább csak az esti óráktól fordul elő. Marad a 16–17 fok körüli maximum. Vasárnap és hétfőn erősen felhős vagy borult lesz az ég, és mindkét nap várható eső, záporeső. Hétfőtől viharossá fokozódhat az északnyugati szél, mely 5–10 fokos lehűlést hozhat.

Ópiumfüggő papagájok fosztogatják az indiai ültetvényekethttp://www.life.hu/news/20190306-opiumfuggo-papagajok-fosztogatjak-az-indiai-ultetvenyeket.htmlSzinte már vérre menő harcot folytatnak a papagájokkal a máktermesztők. Az ópiumfüggő papagájok ugyanis naponta 30-40-szer is fosztogatják az ültetvényeket. News--A lufi és a nejlonzacskó több madár halálát okozza, mint gondolnánkhttp://www.life.hu/news/20190306-a-lufi-es-a-nejlonzacsko-tobb-madar-halalat-okozza-mint-gondolnank.htmlA madarak sok mindent felszednek a csőrükkel, amiről úgy vélik, hogy élelem lehet. Nem sejtik, hogy akár meg is ölheti őket. Egy friss kutatásból kiderült, hogy a bolygónkat ellepő műanyag hulladékok közül nem a szívószál és nem is a flakonok jelentik a legnagyobb veszélyt a madarakra. Az igazi ellenség a puha műanyag: a nejlonzacskó és a lufi. News--Milliókat ajánlott fel egy thai farmtulajdonos annak a férfinak, aki elveszi a lányáthttp://www.life.hu/news/20190306-milliokat-ajanlott-fel-a-thai-farmtulajdonos-annak-a-ferfinak-aki-elveszi-a-lanyat.htmlHirdetésben keres férjet a lányának egy tehetős thai apuka. NewsOrigoIdőjárás: Németh Lajos szerint a jövő héten megtorpan a szokatlanul enyhe időhttp://www.life.hu/news/20190306-idojaras-nemeth-lajos-szerint-jovo-heten-megtorpan-a-szokatlanul-enyhe-ido.htmlNémeth Lajos elárulta, hogy a jövő héten megtorpan az eddiginél enyhébb tavaszi idő, és egy kicsit visszaesik a hőmérséklet. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA salsaszószba tunkolta a heréit a bosszúvágyó ételfutár (18+)http://www.life.hu/news/20190305-a-salsa-szoszba-tunkolta-hereit-a-bosszuvagyo-etelfutar-18.htmlA heréit tunkolta bele a kiszállítandó salsaszószba egy ételfutár, amit videóra is vett. A képsorok vírusként terjedtek a Facebookon, így a rendőrségnek sem volt nehéz ráakadnia a férfira. NewsOrigoMilliókat utalt egy nagymama egy csalónak, mert azt hitte, a férfi filmsztár és szerelmes beléhttp://www.life.hu/news/20190304-milliokat-utalt-egy-nagymama-egy-csalonak-mert-azt-hitte-a-ferfi-filmsztar-es-szerelmes-bele.htmlSúlyos milliókat fizetett ki egy nagymama egy csalónak, aki egy jóképű filmsztárnak adta ki magát és elhitette a nővel, hogy szerelmes belé. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.