Megtalálták Pötyit, a Budapestről ellopott pónilovat

póni XVIII. kerület póniló Budapest lopás autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
XVIII. kerületi otthonából lopták el Pötyit, a öthetes pónilovat keddre virradóra. Facebookon terjedt a hír, az állat újra az otthonában lehet. Még keresik az elkövetőket. 

„A férjem ment el érte, és hozta haza. Szerencsére semmi baja. Az hívott fel minket, akinek a tolvajok eladták. Négy napig volt távol, azalatt kicsit lefogyott, de egészséges” – mesélte a Borsnak Zsuzsanna, annak a Pötyi nevű pónilónak az egyik gazdája, akit keddre virradóra loptak el a XVIII. kerületből. Az öthetes állattal együtt másfél millió forint értékben vittek el tőlük szerszámokat, munkagépeket is.

Őket keresi a rendőrség Forrás: Police.hu

Pötyi sorsa azonban jobban érdekelte őket, hiszen még az anyaállat táplálta, félő volt, hogy éhen hal. Az igazi gazdája egy 5 éves kislány, így mindent megtettek, hogy előkerüljön. A Pötyiről készült fotót közzétették az interneten, úgy tűnik, egy fekete autó csomagterében szállították el az elkövetők.

A Pötyiről készült képeket ide kattintva nézheted meg.

A Police.hu azt írja, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves Kemény Kevin és a 22 éves Szécsényi Ádám ellen.

B. Zsuzsanna gyilkosa üzeneteket küldött a nő mobiljáról annak halála után http://www.life.hu/news/20190308-b-zsuzsanna-gyilkosa-uzeneteket-kuldott-a-no-mobiljarol-annak-halala-utan.htmlB. Zsuzsanna holttestére tavaly májusban találtak rá, egy brit férfit le is tartóztattak az üggyel kapcsolatban. Kiderült, hogy a feltételezett gyilkos a nő halála után is küldött üzeneteket Zsuzsanna telefonjáról. NewsOrigoNégyes erősségű földrengést mértek Magyarország területénhttp://www.life.hu/news/20190308-negyes-erossegu-foldrengest-mertek-magyarorszag-teruleten.htmlFöldrengés rázta meg Somogy megyét csütörtök este. Sokan az utcára menekültek, amikor érezték a mozgást. News--Időjárás: ez vár ránk a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190308-idojaras-ez-var-rank-hetvegen.htmlHétvégén 15 fok körüli hőmérsékletre számíthatunk, vasárnap lesz borongósabb idő. News--Egy üzletben a polcok között pisilt egy nő Kínában – videóhttp://www.life.hu/news/20190307-egy-uzletben-a-polcok-kozott-pisilt-egy-no-kinaban.htmlEgy kínai nő úgy gondolta, betér egy üzletbe és a polcok között pisil egyet. NewsOrigoBelehalt a pénisznagyobbító műtétbe a milliomos kereskedőhttp://www.life.hu/news/20190307-belehalt-a-penisznagyobbito-mutetbe-a-milliomos-kereskedo.html65 éves korában, pénisznagyobbító műtét közben elhunyt Ehud Arye Laniado milliárdos gyémántkereskedő. NewsOrigoMegszólalt a férfi, aki beesett a 4-es metró alá (18+)http://www.life.hu/news/20190307-megszolalt-a-ferfi-aki-beesett-a-4es-metro-ala.htmlNyilatkozott az a férfi, aki pár napja beesett a 4-es metró alá. Szerencsére túlélte az esetet. NewsFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.