Időjárás: viharos szél és akár hózápor is jöhet

Forrás: MTI/EPA/Erik S. Lesser -
tavasz időjárás Szél előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viharos széllel indul a hét, csaknem az egész ország területére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.

Jelenleg Vas, Zala és Baranya megye kivételével az egész országban elsőfokú figyelmeztetés van érvényben széllökés miatt.

A Köpönyeg előrejelzése szerint a hét első napján erősen felhős lesz az ég. Eleinte délnyugaton többfelé, délutántól máshol is szórványosan lehet eső, záporeső. Estétől a hegyekben havas eső, hózápor is előfordulhat. Többfelé erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél. Erős hidegfronti hatás érvényesül. A csúcshőmérséklet +9 °C körül alakul.

Elvisz bennünket a szél Forrás: MTI/EPA/Erik S. Lesser

Kedden a viharos szél hatására csökken a felhőzet, kisüt a nap, de zápor (a hegyekben akár hózápor) előfordulhat. Reggel 0, délután 9 °C körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szerdán erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, záporeső. Mindössze 5–10 °C között valószínű a hőmérséklet csúcsértéke.

Visszatér a hideg, barátságtalan időhttp://www.life.hu/news/20190310-visszater-a-hideg-idojaras.htmlNem árt, ha még kéznél van a télikabát, a sál és a sapka. News--Kisgyermekeiket is férjhez adják a hozományért az éhező jemeni családokhttp://www.life.hu/news/20190310-kisgyermekeiket-is-ferjhez-adjak-a-hozomanyert-az-ehezo-jemeni-csaladok.htmlHogy megmeneküljenek az éhhaláltól, hároméves kislányaikat férjhez adják a jemeni családok. News--Rengeteg jelentkeztek a milliomos thai földbirtokos, Arnon Rodthong szűz lányáérthttp://www.life.hu/news/20190307-rengeteg-jelentkeztek-a-milliomos-thai-foldbirtokos-arnon-rodthong-szuz-lanyaert.htmlArnon Rodthong thai földbirtokos rengeteg pénzt ajánlott annak a férfinak, aki hajlandó elvenni szűz lányát: nagyon sokan jelentkeztek, nehéz lesz választani. News--Unokatestvére ölhette meg az 5 éves szekszárdi kislányt: így tehette (18+)http://www.life.hu/news/20190310-unokatestvere-olte-meg-az-5-eves-szekszardi-kislanyt.htmlMegöltek egy kislányt Szekszárdon: az 5 éves gyermekkel az unokatestvére végzett. News--Ez történt a férfival, aki egy évig csak lejárt szavatosságú ételeket evetthttp://www.life.hu/news/20190310-ez-tortent-a-ferfival-aki-egy-evig-csak-lejart-szavatossagu-eteleket-evett.htmlEgy férfi egy évig lejárt szavatosságú ételeken élt, és még csak rosszul sem lett tőle. NewsOrigoMegszólalt a férfi, aki beesett a 4-es metró alá (18+)http://www.life.hu/news/20190307-megszolalt-a-ferfi-aki-beesett-a-4es-metro-ala.htmlNyilatkozott az a férfi, aki pár napja beesett a 4-es metró alá. Szerencsére túlélte az esetet. NewsFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.