Marwan Alteir a nők körmei alapján készített túlélési útmutatót férfiaknak

Forrás: Twitter/ItsRockkky -
manikűr útmutató túlélés köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők körméről készített túlélési útmutatót egy férfi: úgy gondolja, hogy a manikűr rengeteget elárul egy hölgyről. 

Egy 26 éves férfi, Marwan Alteir úgy döntött, készít egy túlélési útmutatós a férfiak számára, méghozzá a nők körméről. Ő ugyanis úgy gondolja, a manikűr sokat elmond a viselőjéről és ezt az összes férfinak tudnia kell. Marwan Twitter-oldalára töltötte fel a képekkel illusztrált, 6 oldalas útmutatót.

Marwan Alteir a nők körmei alapján készített túlélési útmutatót férfiaknak Forrás: Twitter/ItsRockkky

Azért készítettem ezt a kutatást, hogy megvédjem a férfiakat mindenhol a világon. Tudniuk kell, mibe mennek bele” – mondta Marwan. A férfi mindent kielemez a formától a színig, és bemutatja, melyek azok a kombinációk, amelyek igazán veszélyesek. A sárga szín például nagyon veszélyes a férfi szerint, ahogy a túlságosan hosszú körmök is. „Ha van elég bátorsága ahhoz, hogy sárgára fesse a körmeit, ahhoz is van elég bátorsága, hogy levágja a golyóid” – szól az intelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.