Tizenöt késszúrással ölte meg 11 éves lányát egy asszony

gyilkosság anyaság késszúrás gyermekgyilkosság késelés gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy idősebb férfival látta sétálni 11 éves lányát Rosa Alcides Rivera, majd 15 késszúrással megölte őt. Azt hitte, a férfi megrontotta a gyerekét. 

Rosa Alcides Rivera nem tudta visszafogni az indulatait, amikor egy idősebb férfi társaságában látta sétálni 11 éves lányát – írja a Mirror –, ezért tizenöt késszúrással megölte a gyermeket. A cikk szerint azért tette ezt, hogy a lány ne tudjon lefeküdni a férfival vagy bárkivel.

A rendőrség egyelőre nyomoz a gyilkosság körülményeivel kapcsolatban Forrás: Thinkstock

Kórházba sietett az akkor már élettelen testtel, ahol a személyzet közölte a 28 éves anyával, hogy már nem tudnak rajta segíteni. Mikor a floridai kórház dolgozói érdeklődtek a gyermek sebei felől, az anya előhúzta a kést, majd fenyegetőzni kezdett. Végül sikerült ártalmatlanná tenni az asszonyt, aki először tagadta, majd beismerte tettét.

A rendőrség egyelőre még nyomoz a gyilkosság körülményeivel kapcsolatban, de az első számú gyanúsított az anya.

Életfogytiglani börtönre ítélték a Teréz körúti robbantót: 30 év múlva szabadulhat leghamarabbhttp://www.life.hu/news/20190312-eletfogytiglani-bortonre-iteltek-a-terez-koruti-robbantot-30-ev-mulva-szabadulhat-leghamarabb.htmlMeghozták az ítéletet a Teréz körúti robbantó ügyében: ez már jogerős. NewsFotó: Mudra László - OrigoMartina Big fekete nőként él – fotóhttp://www.life.hu/news/20190312-martina-big-fekete-nokent-el.htmlMartina Big különböző injekciókkal változtatta meg a bőrszínét: ma már fekete nőként él. NewsOrigoIdőjárás: Németh Lajos esős időt jósol március 15-rehttp://www.life.hu/news/20190312-idojaras-nemeth-lajos-esos-idot-josol-marcius-15re.htmlNémeth Lajosnak viszonylag jó hírei vannak: míg március 15-én szükség lehet az esernyőkre, szombatra és vasárnapra a felhők elvonulnak és igen enyhe idő lesz. NewsOrigoMarwan Alteir a nők körmei alapján készített túlélési útmutatót férfiaknakhttp://www.life.hu/news/20190312-marwan-alteir-a-nok-kormei-alapjan-keszitett-tulelesi-utmutatot-ferfiaknak.htmlA nők körméről készített túlélési útmutatót egy férfi: úgy gondolja, hogy a manikűr rengeteget elárul egy hölgyről. NewsOrigoIdőjárás: viharos szél és akár hózápor is jöhethttp://www.life.hu/news/20190311-idojaras-viharos-szel-es-akar-hozapor-is-johet.htmlViharos széllel indul a hét, csaknem az egész ország területére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki. News--Rengeteg jelentkeztek a milliomos thai földbirtokos, Arnon Rodthong szűz lányáérthttp://www.life.hu/news/20190307-rengeteg-jelentkeztek-a-milliomos-thai-foldbirtokos-arnon-rodthong-szuz-lanyaert.htmlArnon Rodthong thai földbirtokos rengeteg pénzt ajánlott annak a férfinak, aki hajlandó elvenni szűz lányát: nagyon sokan jelentkeztek, nehéz lesz választani. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.