Leégett egy krematórium Németországban, de a holttestek érintetlenek maradtak

holttest hullaház tűz Németország krematórium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tűz ütött ki egy németországi krematóriumban, de a benne tárolt holttestek sértetlenek maradtak.

Tűz ütött ki Schwäbisch Hall krematóriumában – számolt be róla a Spiegel. A tűzoltóknak sikerült megfékezniük a lángokat, de a lap szerint így is közel 420 millió forintos a kár.

Érdekesség egyébként, hogy a bent tárolt 20 holttest sértetlen maradt.

Egyelőre nem tudni, mi okozhatta a tüzet.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Új adatok állnak rendelkezésre a Holdon lévő vízmolekulák mozgásárólhttp://www.life.hu/news/20190313-uj-adatok-allnak-rendelkezesre-a-holdon-levo-vizmolekulak-mozgasarol.htmlAzt már eddig is tudni lehetett, hogy található bizonyos mennyiségű víz a Holdon, ám a vízmolekulák mozgásáról egyelőre keveset tudtak a tudósok. Most azonban új információk kerültek felszínre. News--Atombomba teszteléséről került fel egy videó a YouTube-rahttp://www.life.hu/news/20190313-atombomba-teszteleserol-kerult-fel-egy-video-a-youtubera.htmlAz 50-es években végzett amerikai atombombatesztről kerülhetett fel videó az internetre. NewsOrigoA Marson is lehetett élet: erre következtetnek az önjelölt kutatókhttp://www.life.hu/news/20190314-a-marson-is-lehetett-elet-erre-kovetkeztetnek-az-onjelolt-kutatok.htmlAz űr szerelmesei és az ufóhívők is rendszeresen böngészik a NASA által készített felvételeket, amelyeken sokszor találnak valami számukra érdekeset. Most épp egy olyan tárgyra bukkantak, amelyet bizonyítékként értékelnek arra nézve, hogy valamikor a Marson volt élet. NewsOrigoKevés a közvécé a fővárosban: változás jöhethttp://www.life.hu/news/20190313-keves-a-kozvece-a-fovarosban-valtozas-johet.htmlMa már csupán 47 közvécé működik Budapesten a csatornázási művek kezelésében, még néhányat pedig a kerületi önkormányzatok működtetnek, de pontosan nem tudni, mennyi nyilvános mosdó is van. Ezen tervez változtatni a főváros. NewsOrigoSzerelmi veszekedés miatt ült autóba a halálos balesetet okozó Zoltánhttp://www.life.hu/news/20190313-szerelmi-veszekedes-miatt-ult-autoba-a-halalos-balesetet-okozo-zoltan.htmlSzerelmével, Ramival veszekedett Zoltán. Berángatta a lányt az autójába, majd belerohant egy Audiba, amelyben öten utaztak. A szörnyű balesetet senki sem élte túl. News--Egy pilóta szerint a szárazföldön landolhatott az eltűnt maláj géphttp://www.life.hu/news/20190313-egy-pilota-szerint-a-szarazfoldon-landolhatott-az-eltunt-malaj-gep.htmlMegdöbbentő dolgot állít egy tapasztalt pilóta: szerinte nem baleset történt az 5 éve eltűnt maláj géppel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.