Akkora eső volt Angliában, hogy az utcán jet skizett egy férfi – Videó

eső Anglia csapadék utca jet ski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vízzel elöntött utcán jet skizett egy férfi Angliában, a jelenetet pedig videóra is vették.

Nem csak nálunk kedvezőtlen az idő, van, ahol még ennél is rosszabb: Angliában például rengeteg eső esett az elmúlt napokban. Több helyen is villámárvizek alakultak ki, Yorkshire-ben az egyik férfi úgy döntött, ha már autóval nem tud végigmenni a vízzel elöltött úton, előveszi a jet skijét – számolt be róla a Daily Mail.

Mutatjuk a vicces felvételt!

Időjárás: hűvösebb, csapadékosabb napok jönnekhttp://www.life.hu/news/20190318-idojaras-huvosebb-csapadekosabb-napok-jonnek.htmlRossz hír a tavasz szerelmeseinek: borongós, csapadékosabb napok következnek. Szerdától viszont melegedés kezdődik. News--Kitiltották a pornót a Tumblrről, hatalmasat buktak rajtahttp://www.life.hu/news/20190317-kitiltottak-a-pornot-a-tumblrrol-hatalmasat-buktak-rajta.htmlTavaly novemberben került ki a Tumblr az AppStore-ból, ugyanis gyerekpornót találtak rajta. Később a Tumblr kirakta az összes pornót az oldalról, ami csak egy részről volt jó húzás, ugyanis rengeteg látogatót elvesztettek. News--Erőszakos, agresszív utas miatt fordult vissza egy Wizz Air gép Ferihegyre http://www.life.hu/news/20190317-eroszakos-agressziv-utas-miatt-fordult-vissza-egy-wizz-air-gep-ferihegyre-vasarnap.htmlA ma reggeli, Budapestről Londonba közlekedő WizzAir W62201-es járatszámú repülőgép a felszállást követően egy ittas állapotban lévő ember miatt, nagyjából 20 perces repülés után visszafordult Budapestre. News--Ősztől felújítják a Blaha Lujza teret: ilyen lesz – fotókhttp://www.life.hu/news/20190314-osztol-felujitjak-a-blaha-lujza-teret-ilyen-lesz.htmlVárhatóan ősszel kezdődik meg a budapesti Blaha Lujza tér átalakítása, a kivitelezés nagyjából egy évig tart. News--Meztelenül rontott be egy üzletbe a férfi, videóra vették (18+)http://www.life.hu/news/20190314-meztelenul-rontott-be-egy-uzletbe-a-ferfi-videora-vettek-18.htmlValamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állhatott az a férfi, aki berontott egy üzletbe teljesen meztelenül. Egy üveg vízzel pedig visszataszító dolgot akart művelni. NewsOrigoAz internet új sztárja: Rogue, a világ legszexibb koalájahttp://www.life.hu/news/20190314-az-internet-uj-sztarja-rogue-a-vilag-legszexibb-koalaja.htmlRemek érzékkel kapta el a pillanatot a brit fotós, Ross Long. Ő készítette ugyanis azt a fotót Rogue-ról, a koaláról, amelyért most rajong az internet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.