Elvágta újszülött gyermeke torkát a féltékeny édesanya

gyilkosság anyaság rendőrség csecsemő gyerekgyilkosság kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy késsel vágta át újszülött gyermeke torkát a 21 éves ukrán édesanya. Állítólag attól félt, hogy a férje jobban szereti a kicsit, mint őt. 

Féltékenységből vághatta el újszülött csecsemője torkát a 21 éves ukrán édesanya. Amikor 26 éves férje elment otthonról, egy konyhakéssel metszette el a gyermek nyakát – írja a The Sun. A cikk szerint valószínűleg azért, mert úgy gondolta, a gyermeke apja jobban szereti a kicsit, mint őt.

Még vizsgálják az anya elmeállapotát Forrás: Thinkstock

A csecsemőt az apa találta meg. Felesége keze véres volt, a rendőrök a gyilkos fegyvert a mosogatóban találták meg. A nő édesanyja azt mondta, legutóbb még ő fürdette a kicsit, nehezen tud megbirkózni a gondolattal, hogy unokája nincs többé.

A cikk szerint a 21 éves nő nem emlékszik tettére, elmeorvosi vizsgálatnak vetik alá. Akár 15 év börtönbüntetésre is számíthat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.