Tüneményes vadmalacok születtek a Budakeszi Vadasparkban – Fotók

vadmalac vadaspark állat Budakeszi Vadaspark Budakeszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc tündéri vadmalac született néhány napja a Budakeszi Vadasparkban.

Pár nappal ezelőtt nyolc vadmalac látta meg a napvilágot a Budakeszi Vadasparkban. A kicsik szerencsére mindannyian jól vannak, egészségesek és életerősek. Két anyakocától származnak, szabadidejüket többnyire egymáshoz bújva, pihenéssel, illetve az egészséges fejlődésükhöz szükséges anyatej fogyasztásával töltik.

A tündéri állatokról a vadaspark hivatalos közösségi oldalára töltött fel fotókat. Íme!

Fagy volt csütörtök hajnalban, de nappal napsütés várhatóhttp://www.life.hu/news/20190321-fagy-volt-csutortok-hajnalban-de-nappal-napsutes-varhato.htmlBár a nappalok napsütéssel és tavaszias idővel telnek, a csütörtök hajnal faggyal köszöntött be hazánkban. News--Eltemették a brutálisan megölt ötéves szekszárdi kislánythttp://www.life.hu/news/20190321-eltemettek-a-brutalisan-megolt-oteves-szekszardi-kislanyt.htmlEltemették a brutálisan megölt 5 éves szekszárdi kislányt, Leonettát. NewsOrigoIdőjárás: éjszakai fagy jöhet, de utána visszatér a tavaszhttp://www.life.hu/news/20190320-idojaras-ejszakai-fagy-johet-de-utana-visszater-a-tavasz.htmlMíg csütörtökön fagyos hajnal vár ránk, a hét második felében visszatér az igazi tavaszi idő. News--Változnak a dolgok, ami a munkahelyi facebookozást illetihttp://www.life.hu/news/20190320-valtoznak-a-dolgok-ami-a-munkahelyi-facebookozast-illeti.htmlAz Országgyűlés a héten fogadta el a GDPR saláta-előterjesztését, amellyel új korszak kezdődik az európai általános adatvédelmi rendelet életében. A törvénymódosítással kapcsolatos egyik legfontosabb kérdés, hogy valóban betiltják-e a munkahelyi facebookozást. A válasz: igen is, meg nem is. News--Kitiltották a pornót a Tumblrről, hatalmasat buktak rajtahttp://www.life.hu/news/20190317-kitiltottak-a-pornot-a-tumblrrol-hatalmasat-buktak-rajta.htmlTavaly novemberben került ki a Tumblr az AppStore-ból, ugyanis gyerekpornót találtak rajta. Később a Tumblr kirakta az összes pornót az oldalról, ami csak egy részről volt jó húzás, ugyanis rengeteg látogatót elvesztettek. News--Erőszakos, agresszív utas miatt fordult vissza egy Wizz Air gép Ferihegyre http://www.life.hu/news/20190317-eroszakos-agressziv-utas-miatt-fordult-vissza-egy-wizz-air-gep-ferihegyre-vasarnap.htmlA ma reggeli, Budapestről Londonba közlekedő WizzAir W62201-es járatszámú repülőgép a felszállást követően egy ittas állapotban lévő ember miatt, nagyjából 20 perces repülés után visszafordult Budapestre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.