Vért könnyezik a mexikói Krisztus-szobor

vér vérkönny Jézus Krisztus Jézus könny szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magánháznál tartják azt a gyermek Krisztus-szobrot a mexikói Acapulcóban, amely ebben az évben már négyszer könnyezett vért a helyiek szerint. Egyesek Isten figyelmeztetésének vélik, mások szerint az ördög műve.

Megosztotta a mexikói Acapulco település lakóit a vért könnyező Jézus Krisztus szobra. Egyesek úgy vélik, hogy Isten figyelmeztetése az egyre elhatalmasodó bűnözés miatt, mások szerint pedig az ördög műve az egész.

Egyesek szerint a vért könnyező Jézus Krisztus-szobor Isten figyelmeztetése (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A szobrot egyébként nem templomban, hanem egy magánházban tartják. A Mirror cikke szerint a helyiek rettegnek tőle, hogy a szobrot majd elviszik egy másik településre. Egy neve elhallgatását kérő pap szerint a katolikus egyház kivizsgálja az ügyet. Hiszen nem lehet véletlen, hogy ebben az évben már négyszer indult meg a vérkönnyáradat.

Ha kíváncsi vagy a vérző szemű Krisztus-szoborra, kattints ide!

Elhunyt Fraser Robertson, a Sky Sports csatorna újságírójahttp://www.life.hu/news/20190321-elhunyt-fraser-robertson-a-sky-sports-csatorna-ujsagiroja.htmlFeleségét és lányát hagyta maga után Fraser Robertson, a Sky Sports csatorna újságírója. 47 évesen hunyta le örökre a szemét. News--Tüneményes vadmalacok születtek a Budakeszi Vadasparkban: fotókhttp://www.life.hu/news/20190321-tunemenyes-vadmalacok-szulettek-a-budakeszi-vadasparkban.htmlNyolc tündéri vadmalac született néhány napja a Budakeszi Vadasparkban. NewsOrigoFagy volt csütörtök hajnalban, de nappal napsütés várhatóhttp://www.life.hu/news/20190321-fagy-volt-csutortok-hajnalban-de-nappal-napsutes-varhato.htmlBár a nappalok napsütéssel és tavaszias idővel telnek, a csütörtök hajnal faggyal köszöntött be hazánkban. News--Eltemették a brutálisan megölt ötéves szekszárdi kislánythttp://www.life.hu/news/20190321-eltemettek-a-brutalisan-megolt-oteves-szekszardi-kislanyt.htmlEltemették a brutálisan megölt 5 éves szekszárdi kislányt, Leonettát. NewsOrigoPéldátlan az állatvilágban: apja neveli az anya nélkül maradt sátánmajmothttp://www.life.hu/news/20190320-peldatlan-az-allatvilagban-apja-neveli-az-anya-nelkul-maradt-satanmajmot.htmlElpusztult a nemrégiben született sátánmajom édesanyja a Nyíregyházi Állatparkban. Ennél a fajnál egyedülállóan az apaállat vette át a kicsi gondozását. News--Időjárás: éjszakai fagy jöhet, de utána visszatér a tavaszhttp://www.life.hu/news/20190320-idojaras-ejszakai-fagy-johet-de-utana-visszater-a-tavasz.htmlMíg csütörtökön fagyos hajnal vár ránk, a hét második felében visszatér az igazi tavaszi idő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.