Újabb részletek derültek ki Maddie McCann eltűnéséről

Forrás: Getty Images -
eltűnés nyomozás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család egy ismerőse részleteket árult el arról, mit látott a hotelben Maddie McCann eltűnésekor.

Újabb részletek derültek ki Maddie McCann eltűnéséről. Mint ismeretes, a kislánynak 12 évvel ezelőtt, a család portugáliai nyaralásán veszett nyoma. A Daily Star azt írja, míg a szülők egy étteremben vacsoráztak, egy ismerős megígérte nekik, hogy ránéz az alvó gyermekre, akit a szállodában hagytak.

Madeleine McCann 12 éve tűnt el nyomtalanul Forrás: Getty Images

Matthew Oldfield fél 10-kor ért a hotelhez, bepillantott a szobába, látta, hogy bent van egy kis fény. Ekkor már az ablak és az ajtó is résnyire nyitva volt, pedig a szülők mindkettőt bezárták korábban.

A férfi még zajt is hallott bentről, de azt gondolta, minden rendben van, és csak a kislány fordult meg az ágyban.

Minderről Anthony Summersnek számolt be, aki most könyvet ír a kislány rejtélyes eltűnéséről.

Időjárás: Németh Lajos szerint májusi idő várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190322-idojaras-nemeth-lajos-szerint-majusi-ido-varhato-hetvegen.htmlNémeth Lajosnak jó és rossz hírei vannak: hétvégén májusi idő lesz, hétfőn azonban hidegfront érkezik lehűléssel. NewsOrigoNem létező utánfutó miatt kapott nagy büntetést egy magyar autós Ausztriábanhttp://www.life.hu/news/20190322-nem-letezo-utanfuto-miatt-kapott-nagy-buntetest-a-magyar-autos-ausztriaban.htmlNem létező utánfutó miatt kapott több százezres büntetést egy magyar autós. NewsOrigoHosszú ideig sétált teljesen pucéran egy férfi Sárvár utcáin – Videóhttp://www.life.hu/news/20190322-hosszu-ideig-setalt-teljesen-puceran-egy-ferfi-sarvar-utcain-video.htmlA járókelők több videót is készítettek arról a férfiról, aki Sárvár utcáin pucéran sétált. NewsOrigoEltemették a brutálisan megölt ötéves szekszárdi kislánythttp://www.life.hu/news/20190321-eltemettek-a-brutalisan-megolt-oteves-szekszardi-kislanyt.htmlEltemették a brutálisan megölt 5 éves szekszárdi kislányt, Leonettát. NewsOrigoPéldátlan az állatvilágban: apja neveli az anya nélkül maradt sátánmajmothttp://www.life.hu/news/20190320-peldatlan-az-allatvilagban-apja-neveli-az-anya-nelkul-maradt-satanmajmot.htmlElpusztult a nemrégiben született sátánmajom édesanyja a Nyíregyházi Állatparkban. Ennél a fajnál egyedülállóan az apaállat vette át a kicsi gondozását. News--Nagyszebenben kizuhant egy kisfiú a negyedik emeletről: nem tudták megmenteni az életéthttp://www.life.hu/news/20190319-nagyszebenben-kizuhant-egy-kisfiu-a-negyedik-emeletrol-nem-tudtak-megmenteni-az-eletet.htmlRomániában, Nagyszebenben kizuhant egy kisgyerek a negyedik emeletről: nem tudták megmenteni az életét. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.