Idős török utas halála miatt szállt le egy repülőgép Budapesten

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halott repülőgép török
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy idős török utas halála miatt megszakította útját egy Frankfurtból Isztambulba tartó, török utasszállító gép szombat délután Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Dávid Ferenc, az AMS (Airport Medical Service) repülőtéri egészségügyi szolgálat vezetője az MTI-nek elmondta, a Turkish Airlines gépének személyzete Magyarország légterébe érve jelezte, hogy egészségügyi vészhelyzet áll fenn a fedélzeten. A gép személyzete már a leszállás előtt megkezdte a 85 éves török utas újraélesztését, amelyhez landolás után a repülőtéri egészségügyi szolgálat munkatársai is csatlakoztak. Az újraélesztés azonban sikertelen volt – fűzte hozzá Dávid Ferenc.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

Ezekkel a számokkal nyerhettél volna 3 és fél milliárdot az ötös lottónhttp://www.life.hu/news/20190323-ezekkel-a-szamokkal-nyerhettel-volna-3-es-fel-milliardot-az-otos-lotton.htmlMinden idők harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint volt a tét az ötös lottó hétvégi sorsolásán. News--Ilyen időre számíthatsz holnap: így tervezz programothttp://www.life.hu/news/20190323-ilyen-idore-szamithatsz-holnap-igy-tervezz-programot-elorejelzes.htmlHétfőtől lehűlés várható, de holnapra bátran tervezz kinti elfoglaltságot. NewsOrigoA vasárnapi meleget hidegfront váltja hétfőrehttp://www.life.hu/news/20190317-vasarnapi-meleget-hidegfront-valtja-hetfore-szerdan-melegszik-ujra.htmlHa teheted, ma mozdulj ki a szabadba, holnap úgysem lesz kedved hozzá. News--Megölte 3 éves kislányát egy tanárnő, majd magával is végezni akarthttp://www.life.hu/news/20190316-megolte-3-eves-kislanyat-egy-tanarno-majd-magaval-is-vegezni-akart.htmlClaire Colebourn biológiatanárnő saját kezűleg végzett hároméves kislányával, vízbe fojtotta. A 36 éves nő elmondta, azért tette, mert szerinte a gyerek nagyobb biztonságban van a mennyben, mint ha az apja mellett lenne. A nő a gyilkosság után önmagával is végezni akart. Egyszer egy nagy adag inzulint adott be magának, egyszer felakasztotta magát, egyszer pedig hasba szúrta magát egy késsel: mindhárom alkalommal megmentették. Ezután magától jelentkezett a rendőrségen. News--Visszatér a hideg, barátságtalan időhttp://www.life.hu/news/20190310-visszater-a-hideg-idojaras.htmlNem árt, ha még kéznél van a télikabát, a sál és a sapka. News--Így alakul a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20190303-igy-alakul-a-jovo-het-idojarasa-szel-eso.htmlNem lesz hozzánk kegyes az időjárás a jövő héten. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.