A hullaházban ébredt a klinikai halál állapotából a férfi

Forrás: NORTHFOTO/¬© Simon Pizzey / Glouc Live / SWNS/Simon Pizzey / Glouc Live / Swns -
halál szívroham hullaház feltámadás tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joao Araujo szívrohamot kapott, amikor munkába vitte feleségét. Huszonegy perc után ébredt fel a hullaházban. A csodával határos módon újra munkába is állhatott. 

A 48 éves Joao Araujo munkába vitte feleségét, amikor a szemei kifordultak, a nyelve hátracsúszott. A feleség azonnal hívta a mentőket, akik kórházba szállították, majd közölték fele, hogy férje szívroham következtében elhunyt.

Hullaházban ébredt a férfi Forrás: NORTHFOTO/¬© Simon Pizzey / Glouc Live / SWNS/Simon Pizzey / Glouc Live / Swns

A nő azonnal értesítette a Portugáliában élő rokonokat a tragikus eseményről, közben férjét átszállították a halottasházba. Joao Araujo pontosan 21 percig volt halott, amíg fel nem ébredt a hullaházban. Az agyának komoly károsodást kellett volna szenvednie ennyi oxigén nélkül töltött idő után, ám Joao a kezdeti nehézségek után újra munkába állhatott. Állapota szinte csodának tekinthető.

Helikopterrel mentették ki a norvég partoknál elszabadult luxushajó, a Viking Sky utasaithttp://www.life.hu/news/20190325-helikopterrel-mentettek-ki-a-norveg-partoknal-elszabadult-luxushajo-a-viking-sky-utasait.htmlEgyesével mentették ki helikopterrel a norvég partok közelében elszabadult luxushajó utasait. News--Időjárás: viharos szél és éjszakai fagyok jönnek a hétenhttp://www.life.hu/news/20190325-idojaras-viharos-szel-es-ejszakai-fagyok-jonnek-a-heten.htmlReméljük, mindenki kiélvezte a hétvégi késő tavaszias időt, mert a héten sokkal hűvösebb lesz. NewsOrigoEzek a hatos lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20190324-ezek-a-hatoslotto-nyeroszamai-a-12-jatekheten.htmlA hatos lottó várható főnyereménye a 12. játékhéten 1 milliárd 555 millió forint volt. News--Hétfő reggelre megérkezik a hidegfront: 10 fokot is csökken a hőmérséklethttp://www.life.hu/news/20190324-hetfo-reggelre-megerkezik-a-hidegfront-10-fokot-is-csokken-a-homerseklet-idojaras.htmlA kellemes tavaszi idő után a jövő hét elején hidegfront érkezik. NewsOrigoSydney Aiello a parklandi lövöldözés 18. áldozatahttp://www.life.hu/news/20190324-sydney-aiello-a-parklandi-lovoldozes-18-aldozata-poszttraumas-stresszel-kuzdott.htmlEgy évvel a parklandi iskolai lövöldözés után 18-ra emelkedett az áldozatok száma. Egy 19 éves diáklány öngyilkos lett, mert nem tudta feldolgozni a történteket, valamint azt, hogy a mészárlás során meghalt a legjobb barátnője. Sydney Aiello a "túlélők bűntudatával" és poszttraumás stresszel küzdött. News--Idős török utas halála miatt szállt le egy repülőgép Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190324-idos-torok-utas-halala-miatt-szallt-le-egy-repulogep-budapesten-szombaton.htmlEgy idős török utas halála miatt megszakította útját egy Frankfurtból Isztambulba tartó, török utasszállító gép szombat délután Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.