Hatalmas hal tetemét mosta partra a tenger Ausztráliában – fotó

Forrás: Facebook/National Parks South Australia -
holdhal tetem Ausztrália hal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási haltetemet mosott partra a tenger Ausztráliában: nem túl elterjedt ez a példány arrafelé. 

Egy furcsa kinézetű, hatalmas hal tetemét fedezték fel halászok Ausztráliában, a Murray folyó torkolatánál. A teremtmény egy holdhal volt, az erről készült fotó bejárta a világot bizarrsága és ritkasága miatt. Pedig valójában a holdhalak között a megtalált, elhullott példány nem számít hatalmasnak, hiszen gyakran 3 méteresnél is nagyobbra nőhetnek, vagyis a halászok által talált tetem egy közepes méretű példány volt.

Hatalmas hal tetemét mosta partra a tenger Forrás: Facebook/National Parks South Australia

Ennek ellenére nem csoda, hogy gyorsan elterjedt a fotó, hiszen maguk a halászok sem hittek a szemüknek, amikor először megpillantották a furcsa kinézetű halat. Ezzel a fajjal ugyanis ritkán lehet találkozni abban a régióban – írja a Mercury News.

Időjárás: Németh Lajos éjszakai fagyokra figyelmeztethttp://www.life.hu/news/20190326-idojaras-nemeth-lajos-ejszakai-fagyokra-figyelmeztet.htmlNémeth Lajos éjszakai fagyokra figyelmeztet. NewsOrigoGombákat találhattak a Marsonhttp://www.life.hu/news/20190325-gombakat-talalhattak-a-marson.htmlNem mindennapi hírek érkeztek a Marsról: gombákat találhattak a bolygó felszínén. News--A hullaházban ébredt a klinikai halál állapotából a férfihttp://www.life.hu/news/20190325-a-hullahazban-ebredt-a-klinikai-halal-allapotabol-a-ferfi.htmlJoao Araujo szívrohamot kapott, amikor munkába vitte feleségét. Huszonegy perc után ébredt fel a hullaházban. A csodával határos módon újra munkába is állhatott. News--Helikopterrel mentették ki a norvég partoknál elszabadult luxushajó, a Viking Sky utasaithttp://www.life.hu/news/20190325-helikopterrel-mentettek-ki-a-norveg-partoknal-elszabadult-luxushajo-a-viking-sky-utasait.htmlEgyesével mentették ki helikopterrel a norvég partok közelében elszabadult luxushajó utasait. News--Időjárás: viharos szél és éjszakai fagyok jönnek a hétenhttp://www.life.hu/news/20190325-idojaras-viharos-szel-es-ejszakai-fagyok-jonnek-a-heten.htmlReméljük, mindenki kiélvezte a hétvégi késő tavaszias időt, mert a héten sokkal hűvösebb lesz. NewsOrigoIdős török utas halála miatt szállt le egy repülőgép Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190324-idos-torok-utas-halala-miatt-szallt-le-egy-repulogep-budapesten-szombaton.htmlEgy idős török utas halála miatt megszakította útját egy Frankfurtból Isztambulba tartó, török utasszállító gép szombat délután Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.