Pocakos bácsi zavarta meg a bikinis modell fotózását – Vicces videó

bácsi modell fotóbomba bikini vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy mosolygós, pocakos úriember zavarta meg a gyönyörű modell tengerparti videóját.

Elképesztően vicces videó terjed a Twitteren, amit már több mint 19 millióan láttak. Egy férfi épp egy gyönyörű modellt videózott, amikor váratlan dolog történt. A hölgy apró bikiniben illegette magát a tengerparton, majd a háttérben egyszer csak elsétált egy pocakos úr. Láthatóan igen jókedve volt, és mit sem sejtett arról, hogy a modellről épp felvétel készül.

Mutatjuk!

Babafigyelővel szellemet vett videóra a fiatal párhttp://www.life.hu/news/20190327-babafigyelovel-szellemet-vett-videora-a-fiatal-par.htmlKarmolásokat vett észre gyermeke arcán a 25 éves édesanya, Heather Brough. Kiderült, hogy nem a kicsitől származnak. A babafigyelő kamerával pedig hátborzongató felvételt készítettek. Egy szellemalak suhan át a szobán. NewsOrigoÉlőben közvetítették egy kisfiú halálát, akit egy autó gázolt elhttp://www.life.hu/news/20190327-eloben-kozvetitettek-a-kisfiu-halalat-akit-egy-auto-gazolt-el.htmlSzlovákiában halálra gázoltak egy kisfiút. A környékbeliek élőben közvetítették, ahogyan a családtagok az úton siratják. NewsOrigoVV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László a rácsok mögött maradhttp://www.life.hu/news/20190327-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-b-laszlo-a-racsok-mogott-marad.htmlA bíróság döntött B. László sorsáról. Őt gyanúsítják VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni megölésével. A férfi nem kerülhet házi őrizetbe, a rácsok mögött kell maradnia. News--Sydney Aiello a parklandi lövöldözés 18. áldozatahttp://www.life.hu/news/20190324-sydney-aiello-a-parklandi-lovoldozes-18-aldozata-poszttraumas-stresszel-kuzdott.htmlEgy évvel a parklandi iskolai lövöldözés után 18-ra emelkedett az áldozatok száma. Egy 19 éves diáklány öngyilkos lett, mert nem tudta feldolgozni a történteket, valamint azt, hogy a mészárlás során meghalt a legjobb barátnője. Sydney Aiello a "túlélők bűntudatával" és poszttraumás stresszel küzdött. News--Idős török utas halála miatt szállt le egy repülőgép Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190324-idos-torok-utas-halala-miatt-szallt-le-egy-repulogep-budapesten-szombaton.htmlEgy idős török utas halála miatt megszakította útját egy Frankfurtból Isztambulba tartó, török utasszállító gép szombat délután Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. News--Fokozni akarta a hatást: kokainmámor és 5 órás szex után halt meg egy nőhttp://www.life.hu/news/20190323-fokozni-akarta-a-hatast-kokainmamor-es-5-oras-szex-utan-halt-meg-egy-no.htmlA mámor legfelsőbb fokára akart elérni egy kolumbiai nő. Kokainmámorban úszva vetette bele magát az 5 órás szexmaratonba. Egy ponton rángatózni kezdett, és belehalt az aktusba. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.