VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László a rácsok mögött marad

Forrás: police.hu -
gyilkosság Novozánszki Fanni B. László börtön tárgyalás letartóztatás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróság döntött B. László sorsáról. Őt gyanúsítják VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni megölésével. A férfi nem kerülhet házi őrizetbe, a rácsok mögött kell maradnia. 

A nyomozási bíró döntése szerint a rácsok mögött marad B. László, a VV Fanni-ügy gyanúsítottja. A Novozánszki Fanni megölésével gyanúsított férfi legfeljebb két hónapig vagy a tárgyalás előkészítéséig marad letartóztatásban.

"Az indoklás szerint még mindig fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint a bűnismétlés is, ezért hosszabbították meg ügyfelem letartóztatását. Két hónap múlva újra bíróság elé kell állnunk, hogy döntsenek László sorsáról. Ha esetleg addig megtörténik a vádemelés, újra a nyomozási bírónak kell döntenie arról, hogy a tárgyalásig benn maradjon-e" – fejtette ki a Blikknek B. László ügyvédje, dr. Bálint Roland.

B. László a rácsok mögött marad Forrás: police.hu

Mint mondta: személyesen nem találkozott védencével, videón kapcsolták be a tárgyalóterembe, de telefonon is beszéltek. B. László le volt lombozva a döntés miatt. Kiderült: szülei úgynevezett befogadónyilatkozatot adtak be, így lakhatott volna náluk, ha házi őrizetbe kerül.

Időközben kiderült, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal is gyanúsítja a férfit azzal, hogy nem fizetett be több millió forintnyi áfát.

Novozánszki Fanni édesanyja a lapnak elmondta, hogy örül a bíróság döntésének. "Bízom a rendőrség munkájában, és hiszem, hogy a valódi tettes van rácsok mögött. Már várom a tárgyalást, szeretném, ha minél hamarabb lezárulna ez az ügy" – fogalmazott a még mindig gyászoló asszony.

Időjárás: Németh Lajos éjszakai fagyokra figyelmeztethttp://www.life.hu/news/20190326-idojaras-nemeth-lajos-ejszakai-fagyokra-figyelmeztet.htmlNémeth Lajos éjszakai fagyokra figyelmeztet. NewsOrigoHatalmas hal tetemét mosta partra a tenger Ausztráliában – fotóhttp://www.life.hu/news/20190326-hatalmas-hal-tetemet-mosta-partra-a-tenger-ausztraliaban.htmlÓriási haltetemet mosott partra a tenger Ausztráliában: nem túl elterjedt ez a példány arrafelé. NewsOrigoGombákat találhattak a Marsonhttp://www.life.hu/news/20190325-gombakat-talalhattak-a-marson.htmlNem mindennapi hírek érkeztek a Marsról: gombákat találhattak a bolygó felszínén. News--A hullaházban ébredt a klinikai halál állapotából a férfihttp://www.life.hu/news/20190325-a-hullahazban-ebredt-a-klinikai-halal-allapotabol-a-ferfi.htmlJoao Araujo szívrohamot kapott, amikor munkába vitte feleségét. Huszonegy perc után ébredt fel a hullaházban. A csodával határos módon újra munkába is állhatott. News--Helikopterrel mentették ki a norvég partoknál elszabadult luxushajó, a Viking Sky utasaithttp://www.life.hu/news/20190325-helikopterrel-mentettek-ki-a-norveg-partoknal-elszabadult-luxushajo-a-viking-sky-utasait.htmlEgyesével mentették ki helikopterrel a norvég partok közelében elszabadult luxushajó utasait. News--Időjárás: viharos szél és éjszakai fagyok jönnek a hétenhttp://www.life.hu/news/20190325-idojaras-viharos-szel-es-ejszakai-fagyok-jonnek-a-heten.htmlReméljük, mindenki kiélvezte a hétvégi késő tavaszias időt, mert a héten sokkal hűvösebb lesz. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.