Egy brit pár látta Madeleine McCannt egy benzinkútnál néhány nappal az eltűnése után

Forrás: Getty Images -
benzinkút Marrákes Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit pár azt állítja, hogy Marrákesben látták Madeleine McCannt néhány nappal az eltűnése után. 

A Netflix dokumentumfilmet készített Madeleine McCann eltűnéséről, amelyben megszólal egy brit pár is, akik úgy vélik, látták a gyermeket. Ray Pollard és felesége, Mari Olli, akik Spanyolországban élnek, éppen Marrákesben nyaraltak Madeleine eltűnésének idején, és meggyőződésük, hogy ott látták a kislányt, méghozzá egy benzinkútnál.

Madeleine McCannt látta egy brit pár Forrás: Getty Images

Hozzátette, amint értesültek a gyermek eltűnéséről, szóltak a portugál hatóságoknak arról, mit láttak, de a rendőrség „nem akarta tudni". Később a Scotland Yardnak is jelentették, valamint Madeleine McCann szüleinek is küldtek e-mailt az esetről – írja a The Sun.

Madeleine McCann eltűnése: a szülők csak fedősztorinak használják?

Maddie McCann eltűnése több mint egy évtizede rejtély, egyesek szerint azonban nem akkora titok, hogy mi történhetett, csak senki nem meri kimondani. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.