Időjárás: hidegfronttal, helyenkénti faggyal érkezik a hét

Forrás: MTI/Varga György -
tavasz hidegfront front időjárás április fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április hava hidegfronttal köszönt be, esős napok következnek.

Továbbra is sok napsütés várható hétfőn, záporra egészen kicsi az esély – írja a Köpönyeg. Az élénk északkeleti szél pár fokkal hűvösebb levegőt hoz: délután 17 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hidegfronttal jöhet az április Forrás: MTI/Varga György

Kedd délelőtt marad a szikrázó napsütés, majd erősen megnövekszik a felhőzet, de zápor csak néhol fordul elő. Élénk marad a légmozgás. Reggel 2, délután 17 fok valószínű. Gyenge fagy is előfordulhat hajnalban az északkeleti tájakon.

Szerdán, csütörtökön erősen felhős lesz az ég, és mindkét nap szórványosan, főként nyugaton valószínű eső, zápor, néhol zivatar. A déli, délkeleti szél nagy területen lesz erős.

A világ nagy részére „rászabadíthatja” a betegségterjesztő szúnyogokat a globális felmelegedéshttp://www.life.hu/news/20190330-a-vilag-nagy-reszere-raszabadithatja-a-betegsegterjeszto-szunyogokat-a-globalis-felmelegedes.htmlVilágszerte egymilliárd ember válhat a betegségterjesztő szúnyogok áldozatává az évszázad végéig a globális felmelegedés miatt – figyelmeztetnek a kutatók. News--Új bolygót fedeztek fel: ezt lehet tudni a forró Szaturnuszrólhttp://www.life.hu/news/20190330-uj-bolygot-fedeztek-fel-ezt-lehet-tudni-a-forro-szaturnuszrol.htmlA NASA csapata egy eddig ismeretlen bolygót fedezett fel, a forró Szaturnuszt. NewsOrigoÓraátállítás: március 31-től jön a nyári időszámítás, ne felejtsd elhttp://www.life.hu/news/20190330-oraatallitas-marcius-31tol-jon-a-nyari-idoszamitas-ne-felejtsd-el.htmlSzombatról vasárnapra virradóra az órát előrébb kell állítani, vagyis jön a nyári időszámítás. News--A Föld órája: ma este számos nagyváros, intézmény és vállalat fényeit lekapcsoljákhttp://www.life.hu/news/20190330-a-fold-oraja-ma-este-szamos-nagyvaros-intezmeny-es-vallalat-fenyeit-lekapcsoljak.htmlMa este, magyar idő szerint 20.30-kor számos nagyváros, intézmény és vállalat fényeit, valamint Budapest több ikonikus épületének díszkivilágítását lekapcsolják a Föld órája mozgalomhoz csatlakozva. NewsHalál témájú esküvőn házasodott össze egy amerikai párhttp://www.life.hu/news/20190329-halaltemaju-eskuvon-hazasodott-ossze-egy-amerikai-par.htmlLeszámolt a hófehér esküvői ruhával egy menyasszony, és halál témájú esküvőn mondta ki kedvesének a boldogító igent. NewsOrigoA Nébih online "valóságshow-t" indított a felelős állattartás érdekében http://www.life.hu/news/20190329-a-nebih-online-valosagshowt-indit-a-felelos-allattartas-erdekeben.htmlÚjabb innovatív, ismeretterjesztő projektet, online "valóságshow-t" indított a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a felelős állattartás fontosságára. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.