Időjárás: Németh Lajos nem örül felhőtlenül a tavasznak

Fotó: Talán Csaba -
mezőgazdaság Németh Lajos tavasz csapadék időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, a csapadékhiány miatt nagy bajban van a mezőgazdaság.

Németh Lajos a TV2 reggeli műsorában elárulta, nagy bajban van a mezőgazdaság, ugyanis rendkívül száraz heteken vagyunk túl. Esőre talán a hét második felében lesz némi esély.

Felhőtlen lehetne az örömünk, ha nem kellene beszélnünk a hetek óta tartó szárazságról. Nagy bajban van a mezőgazdaság, hiszen a száraz tél után rendkívül száraz volt a március is. Ráadásul a 31 napból 29-ben a sokévi átlag fölött volt a hőmérséklet. (...) Mindenki várja az esőt, még az is, aki a napsugárzást szereti. A hét második felében változik egy picit úgy az időjárásunk, hogy megvan a remény arra, hogy csütörtöktől, péntektől az ország jelentős részén legyen csapadék, de legalább 30-50 milliméternyi kellene, ennyi biztosan nem lesz."

Az eltűnt maláj géppel kapcsolatban újabb információ került előhttp://www.life.hu/news/20190331-az-eltunt-malaj-geppel-kapcsolatban-ujabb-informacio-kerult-elo.htmlA világ talán egyik legnagyobb rejtélyének nevezhetnénk a 2014. március 8-án eltűnt maláj gép esetét. Most újabb információ látott napvilágot a történtekkel kapcsolatban. News--Elhunyt Rafael Henzel, a népszerű rádióshttp://www.life.hu/news/20190331-elhunyt-rafael-henzel-a-nepszeru-radios.htmlTúlélt egy repülőgép-szerencsétlenséget 2016-ban Rafael Henzel rádiós, aki a napokban hunyt el szívroham következtében. News--Halálra gázoltak egy nőt Szegedenhttp://www.life.hu/news/20190331-halalra-gazoltak-egy-not-szegeden-szerb-utca.htmlHalálos baleset történt Szegeden a Szerb utcában. News--Egy magát időutazónak valló férfi szerint 1981 óta képesek vagyunk utazni az időbenhttp://www.life.hu/news/20190329-egy-magat-idoutazonak-vallo-ferfi-szerint-1981-ota-kepesek-vagyunk-utazni-az-idoben.htmlEgy későbbi amerikai elnök nevét és a mesterséges intelligencia térhódítását is megjósolta egy magát időutazónak valló férfi, Adam Archon. Egy állítólagos hazugságvizsgálaton is részt vett, amin átment. NewsOrigoMég nem dőlt el, hogy a téli vagy a nyári időszámítást választjukhttp://www.life.hu/news/20190329-meg-nem-dolt-el-hogy-a-teli-vagy-a-nyari-idoszamitast-valasztjuk.htmlÚgy tűnik, hogy 2021-től nem kell átállítanunk az órát, ám addig el kell dönteni, hogy a téli vagy a nyári időszámítást szeretnénk. Ebben a kérdésben itthon még nem határoztak. News--A laposföld-hívők expedíciót indítanak a bolygó szélérehttp://www.life.hu/news/20190328-a-laposfoldhivok-expediciot-inditanak-a-bolygo-szelere.htmlBizonyítani akarják igazukat a laposföld-hívők, ezért jövőre expedícióra indulnak, hogy megtalálják a bolygó szélét. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.