Guinness Rekordok Könyve Kína haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 és fél méter hosszú egy 77 éves kínai férfi haja.

A Guinness-rekordok könyvébe is bekerülhetne az a kínai férfi, aki 54 éve növeszti a haját. Hajkoronájának hosszúsága immár eléri az 5 és fél métert.

Az Oddity Central azt írja, a most 77 esztendős férfi havonta kétszer jár fodrászhoz, hogy megmossák és beszárítsák a haját. Ez összesen 3 órát vesz igénybe és egyszerre többen is dolgoznak rajta.

A férfiról készült videót ide kattintva nézheted meg!

5 és fél méter hosszú haja van a kínai férfinak Forrás: odditycentral.com
Nem szabad összenyomni a fémdobozokat, mielőtt kidobodhttp://www.life.hu/news/20190402-nem-szabad-osszenyomni-a-femdobozokat-mielott-kidobod.htmlA fémdobozokat sokan összenyomják, mielőtt kidobnák, pedig nem kellene. NewsOrigoMég két hétig tart az ebzárlat, veszettség ellen vakcinázzák a rókákathttp://www.life.hu/news/20190402-meg-ket-hetig-tart-az-ebzarlat-veszettseg-ellen-vakcinazzak-a-rokakat.htmlA rókák tavaszi veszettség elleni vakcinázása miatt tilos kutyát sétáltatni március 29. és április 14. között. Az érintett térségekben a vakcinázás kezdetétől számított 21 napig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendel el az illetékes járási főállatorvos. A csalétekszórás a lakott, beépített területeket nem érinti. NewsOrigoMegjelent Európában a poloskák természetes ellensége, a szamurájdarázshttp://www.life.hu/news/20190402-megjelent-europaban-a-poloskak-termeszetes-ellensege-a-szamuraj-darazs.htmlJó hír: megjelent Európában a poloskák természetes ellensége, a szamurájdarázs. NewsOrigoElhunyt Rafael Henzel, a népszerű rádióshttp://www.life.hu/news/20190331-elhunyt-rafael-henzel-a-nepszeru-radios.htmlTúlélt egy repülőgép-szerencsétlenséget 2016-ban Rafael Henzel rádiós, aki a napokban hunyt el szívroham következtében. News--Új bolygót fedeztek fel: ezt lehet tudni a forró Szaturnuszrólhttp://www.life.hu/news/20190330-uj-bolygot-fedeztek-fel-ezt-lehet-tudni-a-forro-szaturnuszrol.htmlA NASA csapata egy eddig ismeretlen bolygót fedezett fel, a forró Szaturnuszt. NewsOrigoA világ nagy részére „rászabadíthatja” a betegségterjesztő szúnyogokat a globális felmelegedéshttp://www.life.hu/news/20190330-a-vilag-nagy-reszere-raszabadithatja-a-betegsegterjeszto-szunyogokat-a-globalis-felmelegedes.htmlVilágszerte egymilliárd ember válhat a betegségterjesztő szúnyogok áldozatává az évszázad végéig a globális felmelegedés miatt – figyelmeztetnek a kutatók. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.