Népliget közlemény holttest rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A police.hu közleménye szerint a helyszínelés még tart.

A BRFK ügyeletére 2019. április 2-án 7 óra 43 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapesten a Népligetben egy férfit holttan találtak. A helyszínre érkező rendőrök intézkedtek az elhunyt orvosi vizsgálatát illetően. Hogy történt-e idegenkezűség, azt jelenleg is vizsgálják.

További tájékoztatást a rendőrség az orvosi vizsgálatot követően ad.

Kiss Ramóna és Dallos Bogi lesz az idei Fonogram-díj-átadó háziasszonyahttp://www.life.hu/sztarok/20190402-kiss-ramona-es-dallos-bogi-lesz-az-idei-fonogram-dijatado-haziasszonya.htmlDallos Bogi és Kiss Ramóna lesz az idei Fonogram-díj-átadó háziasszonya. TV + Sztárok--Cicciolina beperli volt férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190402-cicciolina-beperli-volt-ferjet.htmlCicciolinának nagyon elege lett volt férjéből, ezért úgy döntött, beperli. TV + Sztárok--Árpa Attila lakásán drogot kerestek a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-arpa-attila-lakasan-drogot-kerestek-a-rendorok.htmlÁrpa Attila baráti pókerpartiját rendőrök szakították félbe: házkutatást tartottak a színésznél, drogot kerestek. TV + Sztárok--Autóbaleset érte Fenyő Ivánt: nem a színész volt a hibáshttp://www.life.hu/sztarok/20190402-autobaleset-erte-fenyo-ivant-nem-a-szinesz-volt-a-hibas.htmlFenyő Iván autóbalesetet szenvedett a XI. kerületben. Nem a színész hibájából történt a koccanás. TV + SztárokOrigoSejtelmes poszt: kibékült VV Vivi és VV Krisztián?http://www.life.hu/sztarok/20190402-sejtelmes-poszt-kibekult-vv-vivi-es-vv-krisztian.htmlÉrdekes posztot tett közzé VV Vivi, aki nemrégiben szakított születendő gyermeke apjával, VV Krisztiánnal. Lehet, hogy a baba miatt kibékültek? TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.