Baleset miatt hatalmas a torlódás az M0-s autóúton

Forrás: Shutterstock -
torlódás baleset M0-s autóút közlekedés autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baleset miatt nagy a torlódás az M0-son a XXII. kerületben.

Baleset miatt nyolc kilométeres a torlódás az M0-s autóút fővárosi szakaszán az M1-es autópálya felé, a Nagytétény kihajtónál – számolt be róla az MTI az Útinform tájékoztatása alapján.

Három teherautó ütközött a 12-es kilométernél, senki sem sérült meg, de nagy a torlódás. A balesetben károsodott gépjárművek elfoglalják a külső sávot, az M5-ös autópálya irányából az M1-es autópálya felé csak egy sávon lehet közlekedni.

Mint írják, Csepel felől a II. Rákóczi Ferenc úton az M0-sig 40–45 perccel nőtt a menetidő.

Baleset miatt nagy a torlódás az M0-son Forrás: Shutterstock
Két Békés megyei húsüzemben talált elképesztő állapotokat a Nébihhttp://www.life.hu/news/20190403-ket-bekes-megyei-husuzemben-talalt-elkepeszto-allapotokat-a-nebih.htmlÉlelmiszerbiztonsági és higiéniai jogsértések miatt két Békés megyei húsüzem működését függesztette fel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), az eljárások folyamatban vannak, a vállalkozások több százezer forintos, akár milliós nagyságrendű bírságra számíthatnak – közölte a hivatal kedden az MTI-vel. News--54 éve növeszti a haját egy kínai férfi – így néz ki mosthttp://www.life.hu/news/20190402-54-eve-noveszti-a-hajat-egy-kinai-ferfi-igy-nez-ki-most.html5 és fél méter hosszú egy 77 éves kínai férfi haja. NewsOrigoNem szabad összenyomni a fémdobozokat, mielőtt kidobodhttp://www.life.hu/news/20190402-nem-szabad-osszenyomni-a-femdobozokat-mielott-kidobod.htmlA fémdobozokat sokan összenyomják, mielőtt kidobnák, pedig nem kellene. NewsOrigoMég két hétig tart az ebzárlat, veszettség ellen vakcinázzák a rókákathttp://www.life.hu/news/20190402-meg-ket-hetig-tart-az-ebzarlat-veszettseg-ellen-vakcinazzak-a-rokakat.htmlA rókák tavaszi veszettség elleni vakcinázása miatt tilos kutyát sétáltatni március 29. és április 14. között. Az érintett térségekben a vakcinázás kezdetétől számított 21 napig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendel el az illetékes járási főállatorvos. A csalétekszórás a lakott, beépített területeket nem érinti. NewsOrigoHalálra gázoltak egy nőt Szegedenhttp://www.life.hu/news/20190331-halalra-gazoltak-egy-not-szegeden-szerb-utca.htmlHalálos baleset történt Szegeden a Szerb utcában. News--Új bolygót fedeztek fel: ezt lehet tudni a forró Szaturnuszrólhttp://www.life.hu/news/20190330-uj-bolygot-fedeztek-fel-ezt-lehet-tudni-a-forro-szaturnuszrol.htmlA NASA csapata egy eddig ismeretlen bolygót fedezett fel, a forró Szaturnuszt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.