Időjárás: esős és borult lesz az idő

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger -
eső időjárás lehűlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szép tavaszi időtől átmenetileg el kell búcsúznunk: jön az eső és a borultság. 

Csütörtökön felhős lesz az ég, néhol záporok is előfordulnak. A DK-i szél nagy területen lesz erős. A hőmérséklet csúcsértéke 19 fok körül alakul. Pénteken borult lesz az idő és egyre többfelé alakul ki eső, zápor. Több helyen kiadós mennyiségű (10–15 mm) csapadék várható. A légmozgás élénk marad. 10 és 17 °C közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Csapadékra és borult időre lehet számítani Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger

Szombaton is folytatódik a borongós idő, de szerencsére már csak szórványosan fordul elő csapadék, ÉK-en még több helyen. Vasárnap délelőtt is borús idő lesz, elszórtan újabb záporokkal, majd csökken a felhőzet, és kisüt a nap. 16 °C körül alakul a maximum hőmérséklet – írja a Köpönyeg.

Kocsikkal szexel egy férfi Pécsett (18+)http://www.life.hu/news/20190403-kocsikkal-szexel-egy-ferfi-pecsett.htmlKiderült, hogy Pécsett autókat gyaláz meg egy férfi az éj leple alatt. Videó is rögzítette titkos légyottját. NewsOrigoHatalmas cápafejet halásztak ki a tengerből Ausztrália partjainálhttp://www.life.hu/news/20190403-hatalmas-capafejet-halasztak-ki-a-tengerbol-ausztralia-partjainal.htmlAusztrál horgászok egy 100 kilós cápafejet fogtak ki a tengerből. News--Baleset miatt hatalmas a torlódás az M0-s autóútonhttp://www.life.hu/news/20190403-baleset-miatt-hatalmas-a-torlodas-az-m0s-autouton.htmlBaleset miatt nagy a torlódás az M0-son a XXII. kerületben. NewsOrigoKét Békés megyei húsüzemben talált elképesztő állapotokat a Nébihhttp://www.life.hu/news/20190403-ket-bekes-megyei-husuzemben-talalt-elkepeszto-allapotokat-a-nebih.htmlÉlelmiszerbiztonsági és higiéniai jogsértések miatt két Békés megyei húsüzem működését függesztette fel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), az eljárások folyamatban vannak, a vállalkozások több százezer forintos, akár milliós nagyságrendű bírságra számíthatnak – közölte a hivatal kedden az MTI-vel. News--54 éve növeszti a haját egy kínai férfi – így néz ki mosthttp://www.life.hu/news/20190402-54-eve-noveszti-a-hajat-egy-kinai-ferfi-igy-nez-ki-most.html5 és fél méter hosszú egy 77 éves kínai férfi haja. NewsOrigoNem szabad összenyomni a fémdobozokat, mielőtt kidobodhttp://www.life.hu/news/20190402-nem-szabad-osszenyomni-a-femdobozokat-mielott-kidobod.htmlA fémdobozokat sokan összenyomják, mielőtt kidobnák, pedig nem kellene. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.