Nők szoknyája alá fotózott be egy férfi a Tescóban

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Attila Barabas/Barabas Attila -
fotó szoknya perverz Tesco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretett volna a hölgyek szoknyája alá bekukkantani Karl Anthony Berger. Ám ahhoz nem volt elég kitartó, hogy udvaroljon, így a Tescóban vadászott olyan nőkre, akiknek a szoknyája alá befényképezhetett. 

Nem volt elég kitartó az udvarláshoz Karl Anthony Berger, ám minden vágya az volt, hogy hölgyek szoknyája alá leshessen be. Ehhez pedig ördögi tervet eszelt ki.

Nők szoknyája alá fényképezett be a férfi – Képünk csak illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Attila Barabas/Barabas Attila

Elment a Yeovil nevű városban található Tescóba, ahol a telefonját a bevásárlókosarába tette. A kosarat a nők szoknyája alát helyezte, a hóna alatt pedig egy laptopot tartott. Egy szemtanú észrevette, hogy mit csinál és értesítette a rendőrséget, akik a férfit az épületben lévő étteremben kapták el.

A Mirror cikke szerint a lakásán marihuánát is találtak, végül közmunkára ítélték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.