Landolhatott a tragédia előtt az eltűnt maláj gép

Forrás: Wikimedia Commons -
maláj gép landolás tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eltűnt maláj gép rejtélye még sokáig fogja izgatni az embereket: újabb elmélet született arról, mi történhetett a tragédia előtt. 

Az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj gép rejtélyét még mindig nem sikerült megoldani, de született egy újabb elmélet arról, mi is történhetett a 2014. március 8-án elveszett repülővel. A Kuala Lumpur és Peking között közlekedő járatnak 239 emberrel a fedélzetén veszett nyoma.

Landolhatott az eltűnt maláj gép – Képünk illusztráció Forrás: Wikimedia Commons

A tragédia előtt valamivel több mint egy órára eltűnt a radarról a gép. Jeff Wise, a járat eltűnését kutató férfi pedig úgy gondolja, hogy ez alatt az idő alatt a gép leszállt valahol. A férfi szerint, ha valóban landolt, akkor Malajziában vagy egy közeli országban szállhatott le, mielőtt újra az égbe emelkedett – írja az Express.

Futóverseny miatt lezárásokra kell készülni a hétvégén Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190412-futoverseny-miatt-lezarasokra-kell-keszulni-a-hetvegen-budapesten-telekom-vivicitta-varosvedo-futas.htmlA hétvégén rendezik meg a Telekom Vivicittá Városvédő Futást, amely miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell készülni Budapesten – közölték a szervezők az MTI-vel. NewsFotó: Hirling Bálint - OrigoBorús, esős idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190412-borus-esos-ido-lesz-a-hetvegen-idojaras.htmlBorult ég, eső, szél és hűvös jellemzi a hétvége időjárását. News--Elfajult szexjáték közben halt meg a 22 éves brit Anna Florence Reed (18+)http://www.life.hu/news/20190411-elfajult-szexjatek-kozben-halt-meg-a-22-eves-brit-anna-florence-reed.htmlEgy svájci luxusszállodában találtak holtan egy fiatal nőt. Kiderült, hogy egy elfajult szexjátékba halt bele. NewsOrigoDudás Gergely grafikus húsvéti rejtvénye pörög most a netenhttp://www.life.hu/news/20190411-dudas-gergely-grafikus-husveti-rejtvenye-porog-most-a-neten.htmlÚjabb feladvánnyal lepte meg a követőit Dudás Gergely grafikus. NewsOrigoHátborzongató felvételt készített két szellemvadász egy 116 éves babárólhttp://www.life.hu/news/20190411-hatborzongato-felvetelt-keszitett-ket-szellemvadasz-egy-116-eves-babarol.htmlEgy 116 éves babával készített szelfit két szellemvadász, az elkészült felvétel megdöbbentette a sokat látott párost. NewsOrigoKizuhant a harmadikról és meghalt egy egyéves gyerek Skóciábanhttp://www.life.hu/news/20190411-kizuhant-a-harmadikrol-es-meghalt-egy-egyeves-gyerek-skociaban.htmlEgy egyéves kislány meghalt, miután kizuhant egy harmadik emeleti lakás ablakából Skóciában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.