Orális szexre hajlamos démon szállta meg egy nő testét, de kiűzték – videó

orális szex démon szex ördögűzés lelkipásztor exorcizál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos vallási szervezettel találkozhatunk a 21. században. Ezek között akad néhány igazán megdöbbentő is. Most például egy amerikai lelkipásztor ördögűzést hajtott végre egy nőn, akit egy orális szexre hajlamos démon szállt meg. 

Bizarr videó terjed az interneten, amelyen egy Ed Citronelli nevű lelkipásztor ördögűzést hajt végre egy nőn, akit állítólag egy orális szexre hajlamos démon szállt meg. A Socialnewsdaily.com cikke szerint a férfinak saját egyháza van, hite szerint pedig ez az egyik legveszélyesebb démon.

A videón látható, ahogy a lelkipásztor próbálja kiűzni a gonoszt, miközben a nő öklendezik, majd igyekszik elmenekülni. Eközben a férfi kiabál vele, majd valamivel le is spricceli.

Időjárás: visszatér a fagy kedden, nincs vége a télnekhttp://www.life.hu/news/20190416-idojaras-visszater-a-fagy-kedden-nincs-vege-a-telnek.htmlBár már április közepén járunk, a jelek szerint még mindig nincs vége a télnek. Kedden ugyanis visszatér a fagy. News--Kigyulladt a párizsi Notre-Dame: ennyi maradt a belsejébőlhttp://www.life.hu/news/20190416-kigyulladt-a-parizsi-notredame-ennyi-maradt-a-belsejebol.htmlHatalmas veszteség érte Párizst, amikor hétfőn, a délutáni órákban kigyulladt a több, mint 800 éves Notre-Dame épülete. Megérkeztek az első fotók az épület belsejéről. News--Notre Dame - Sikerült megmenteni a székesegyház szerkezetéthttp://www.life.hu/news/20190416-notre-dame-tuz-sikerult-megmenteni-a-szekesegyhaz-szerkezetet.htmlKigyulladt és órákon át égett a francia főváros, Párizs egyik jelképe, a Notre Dame székesegyház hétfő este, a nagyhét első napján, a tűz következtében összeomlott az épület huszártornya és odaveszett teljes tetőszerkezete. News--Áruházak kukáiból szerzi be az élelmiszert egy családhttp://www.life.hu/news/20190415-aruhazak-kukaibol-szerzi-be-az-elelmiszert-egy-csalad.htmlEgy amerikai házaspár vallott arról, mennyit spórolnak havonta azzal, hogy guberálnak. NewsOrigoLángokban áll a párizsi Notre-Dame: sokkoló felvételekhttp://www.life.hu/news/20190415-langokban-all-a-parizsi-notredame-sokkolo-felvetelek.htmlLángokban áll a párizsi Notre-Dame. A 856 éves épület toronyablakain hatalmas lángok csapknak ki. News--Egy új bizarr elmélet szerint nem csak egy Napunk vanhttp://www.life.hu/news/20190415-egy-uj-bizarr-elmelet-szerint-nem-csak-egy-napunk-van.htmlA legújabb összeesküvés-elmélet szerint a Napunkból nem csak egy van. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.