Rohamosan terjed egy pornóvírus az interneten (18+)

Forrás: Origo -
pornó vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az NBSZ figyelmeztetést adott ki az egyre jobban elterjedő, internetes pornóval zsaroló levelek ellen: azt javasolják, semmiképpen se fizessünk, egyszerűen töröljük ki a levelet.

Új típusú zsarolólevelek terjednek a neten, amelyekben azt írják, webkamerán keresztül rögzítették a pornóvideókra maszturbáló illetőt, és ha az nem küld bizonyos összeget, a felvételt továbbküldik az érintett összes ismerősének. Most a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Kibervédelmi Intézete adott ki egy közleményt az ügy kapcsán, amelyben említést tesznek az eddigi, angol nyelvű mellett már magyarul is elérhető szövegekről. Arra figyelmeztetnek, semmiképpen se fizessünk, inkább töröljük a levelet – írja a Blikk.

Forrás: Origo

Pink Hold kel fel Nagypénteken: este nézz az égre!http://www.life.hu/news/20190419-pink-hold-kel-fel-nagypenteken-este-nezz-az-egre.htmlKülönleges égi jelenségnek lehetünk ma szemtanúi. NewsOrigoFeltehetőleg rövidzárlat okozhatta a tüzet a Notre-Dame-banhttp://www.life.hu/news/20190418-feltehetoen-rovidzarlat-okozhatta-a-tuzet-a-notre-dameban.htmlA francia bűnügyi rendőrség egyik vezetőjének véleménye szerint feltehetőleg rövidzárlat okozta a párizsi Notre-Dame székesegyházban hétfőn este keletkezett tüzet. News--Halálos baleset történt Monornálhttp://www.life.hu/news/20190418-halalos-baleset-tortent-a-4es-fouton-monor-es-monorierdo-kozott.htmlMeghalt egy ember, ketten pedig megsérültek a 4-es főúton Monor és Monorierdő között csütörtök délelőtt, amikor két személyautó karambolozott – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. NewsOrigoAutóbalesetben meghalt Szabó Bence focistahttp://www.life.hu/news/20190418-autobalesetben-meghalt-szabo-bence-focista-20-eves.htmlA harmadosztályú futsalbajnokságban szereplő Dunakeszi Kinizsi a hivatalos honlapján számolt be a gyászhírről: autóbalesetben elhunyt 20 éves játékosuk, Szabó Bence. NewsOrigoHamarosan itt az igazi tavasz: 20-23 fokot mérhetünkhttp://www.life.hu/news/20190414-hamarosan-itt-az-igazi-tavasz-2023-fokot-merhetunk-a-jovo-heten-idojaras.htmlMelegszik az idő a következő napokban: a leghidegebb órákban helyenként még mínuszok is lehetnek, míg napközben néhol 20 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.News--Futóverseny miatt lezárásokra kell készülni a hétvégén Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190412-futoverseny-miatt-lezarasokra-kell-keszulni-a-hetvegen-budapesten-telekom-vivicitta-varosvedo-futas.htmlA hétvégén rendezik meg a Telekom Vivicittá Városvédő Futást, amely miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell készülni Budapesten – közölték a szervezők az MTI-vel. NewsFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.