Ilyen idő várható húsvétkor

Forrás: Shutterstock -
időjárás húsvét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A húsvéti tavaszi idő hűvössé változik. 

Húsvétvasárnap


Keleten már gyakran növekszik meg a felhőzet, nyugaton még folytatódik a szikrázóan napos idő. Keleten egy-egy zápor előfordulhat. Az ÉNy-i szél néha megélénkül. Kellemesen, 21 °C körül alakul a hőmérséklet.

Forrás: Shutterstock

Húsvéthétfő


Keleten erősen felhős az ég, és itt több helyen fordul elő zápor. A nyugati tájakon változóan felhős idő ígérkezik, és kis eséllyel alakulhat ki csapadék. 18 és 23 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedd


Erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé valószínű eső, zápor, zivatar. A DK-i szél viharossá fokozódhat. 14 és 19 fok közé gyengül a felmelegedés – olvasható a koponyeg.hu-n.

Megöltek egy férfit Pesterzsébeten, a rendőrök elfogták a tettesthttp://www.life.hu/news/20190421-megoltek-egy-ferfit-pesterzsebeten-a-rendorok-elfogtak-a-tettest-1.htmlMegöltek egy férfit Pesterzsébeten szombaton este; a rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.NewsOrigoElgázoltak két gyalogost Cegléden, az egyikük meghalthttp://www.life.hu/news/20190421-elgazoltak-ket-gyalogost-cegleden-vasarnapra-virradoan-az-egyikuk-meghalt.htmlKét gyalogost gázolt el egy autó Cegléden; az egyikük a helyszínen életét vesztette, a másik súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség a honlapján. NewsOrigoRohamosan terjed egy pornóvírus az interneten (18+)http://www.life.hu/news/20190419-rohamosan-terjed-egy-pornovirus-az-interneten.htmlAz NBSZ figyelmeztetést adott ki az egyre jobban elterjedő, internetes pornóval zsaroló levelek ellen: azt javasolják, semmiképpen se fizessünk, egyszerűen töröljük ki a levelet. NewsOrigoFeltehetőleg rövidzárlat okozhatta a tüzet a Notre-Dame-banhttp://www.life.hu/news/20190418-feltehetoen-rovidzarlat-okozhatta-a-tuzet-a-notre-dameban.htmlA francia bűnügyi rendőrség egyik vezetőjének véleménye szerint feltehetőleg rövidzárlat okozta a párizsi Notre-Dame székesegyházban hétfőn este keletkezett tüzet. News--Hamarosan itt az igazi tavasz: 20-23 fokot mérhetünkhttp://www.life.hu/news/20190414-hamarosan-itt-az-igazi-tavasz-2023-fokot-merhetunk-a-jovo-heten-idojaras.htmlMelegszik az idő a következő napokban: a leghidegebb órákban helyenként még mínuszok is lehetnek, míg napközben néhol 20 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.News--Csapadékos hét elé nézünkhttp://www.life.hu/news/20190408-csapadekos-het-ele-nezunk-idojaras.htmlSzinte minden nap várható zápor és zivatar a héten, sőt akár viharos szél is lehet, a hőmérséklet pedig fokozatosan visszaesik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.