Tigris harapdálta meg egy látogató karját egy zsolnai magánállatkertben

tigris Zsolna támadás állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tigris sebesített meg súlyosan egy látogatót a szlovákiai Zsolna magánállatkertjében.

Az esetről a szlovák rendőrség Facebook-oldalára vasárnap feltett amatőr videó tanúsága szerint a 29 éves nő átnyúlt a ragadozók kifutója körüli rácson, és egy tigris marcangolni kezdte a karját.

A rendőrség szerint a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházban kellett megműteni.
Az eset, amelyről egy látogató készített felvételt, az észak-szlovákiai város Borodnó (Brodno) nevű városrészében, a MiniZooban történt pénteken.

Tigristámadás Szlovákiában Forrás: Facebook

A borodnói miniállatkertben többek között papagájok, majmok, lámák, oroszlánok és tigrisek vannak.
Az állatkert tulajdonosát bírsággal sújthatják a biztonsági intézkedések elégtelensége miatt.

88 éves édesanyjával mulatott Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190422-88-eves-edesanyjaval-bulizott-stohl-andras.htmlStohl András csak ritkán enged bepillantást a magánéletébe, most azonban kivételt tett: megmutatta 88 éves édesanyját. TV + SztárokOrigoMeghan Markle nélkül érkezett a húsvéti misére Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190422-meghan-markel-nelkul-erkezett-a-husveti-misere-harry-herceg.htmlHúsvétvasárnap templomba látogatott az angol királyi család. Harry herceg azonban a felesége nélkül jelent meg. Lehet, hogy megszületett a gyermekük? TV + Sztárok--Nagyot bukhat a váláson Adelehttp://www.life.hu/sztarok/20190422-nagyot-bukhat-a-valason-adele.htmlPár napja jelentette be Adele, hogy három év házasság után különválik a férjétől. Az énekesnő nagyot bukhat a szakításon, ugyanis nem írtak házassági szerződést. TV + Sztárok--Így köszöntötte fel születésnapján II. Erzsébetet Harry herceg és Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190421-ii-erzsebet-szuletesnap-harry-herceg-es-meghan-hercegne-koszontes.htmlTegnap, április 21-én ünnepelte 93. születésnapját Erzsébet királynő. Harry herceg és várandós felesége, Meghan hercegné így köszöntötte az uralkodót a hivatalos Insta-oldalukon. TV + Sztárok--Ezek a hírességek kerültek fel a Time legbefolyásosabb embereinek 100-as listájárahttp://www.life.hu/sztarok/20190418-ezek-a-hiressegek-kerultek-fel-a-time-legbefolyasosabb-embereinek-100as-listajara.htmlKiderült, kik kerültek fel a Time magazin legbefolyásosabb embereinek 100-as listájára. TV + Sztárok--Tóth Vera: „A nyuszi nem játék”http://www.life.hu/sztarok/20190421-toth-vera-gyerekkori-foton-a-nyuszi-nem-jatek.htmlInstagramján osztott meg magáról gyerekkori fotót Tóth Vera, amellyel fontos dologra hívta fel a figyelmet. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.