Változékonyabb időjárás várható a jövő héten

eső tavasz szeles idő időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten változékonyabb lesz az időjárás: a napsütés mellett többször várható eső és erős, olykor viharos szél is. A hét második felében akár 28 fok is lehet, de a hét végére mérséklődik a meleg – derül ki az országos előrejelzésből.

Hétfőn a Dunántúl déli, délnyugati részén napos idő várható, csapadék csak kis eséllyel eshet. Másutt egyre kevesebb lesz a napsütés, és északkelet felé haladva növekszik a záporeső valószínűsége. Főként északkeleten, északon elszórtan zivatar is kialakulhat. Többfelé megerősödik a szél, záporok, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A leghidegebb órákban általában 1–8 fok lesz, de egy-egy fagyzugban esetleg gyenge fagy is előfordulhat. Napközben 17–23 fokig melegszik fel a levegő, de a déli óráktól északkelet felől lassan csökkenni kezd a hőmérséklet.

Kedden a nap első felében inkább északkeleten, majd késő délelőttől délnyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar. A szél erős, helyenként viharos lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb hőmérséklet délen 13 és 16, másutt 17 és 22 fok között alakul.

Szerdán délután a legnagyobb eséllyel a Dunántúlon alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Több helyen erős, a Kisalföldön, illetve Csongrádban viharos lehet a szél. A minimum-hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű. A nappali maximumok általában 20 és 25 fok között lesznek, de északkeleten csupán 18–19 fok várható.

Csütörtökön a sok napsütés mellett csak néhol fordulhat elő futó zápor. A szél megélénkül, elsősorban a Kisalföldön megerősödik. A leghidegebb órákban 8–13 fok lesz. Napközben 23–28 fokig melegszik fel a levegő.

Pénteken délelőttig csak kevés helyen, a nap második felében viszont már egyre többfelé alakul ki zápor, zivatar, illetve tartósabb eső is. A szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarban viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul.

Szombaton több helyen várható eső, zápor, keleten esetleg zivatar is. A szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A minimum-hőmérséklet 7 és 14, a maximum-hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul.

Vasárnap a többórás napsütés mellett elszórtan alakulhat ki zápor. A szél megélénkül, időnként megerősödik. A leghidegebb órákban 6–11 fok lesz. Napközben 17–22 fokig melegszik fel a levegő – olvasható az előrejelzésben.

Ezek a hírességek kerültek fel a Time legbefolyásosabb embereinek 100-as listájárahttp://www.life.hu/sztarok/20190418-ezek-a-hiressegek-kerultek-fel-a-time-legbefolyasosabb-embereinek-100as-listajara.htmlKiderült, kik kerültek fel a Time magazin legbefolyásosabb embereinek 100-as listájára. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán újra szerelmes: Bata Éva színésznővel van együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190416-bereczki-zoltan-ujra-szerelmes-bata-eva-szinesznovel-van-egyutt.htmlBereczki Zoltán és Bata Éva színésznő az év elején jöttek össze, három hónapja alkotnak egy párt – tudta meg a Blikk. TV + Sztárok--Így köszöntette fel születésnapján II. Erzsébetet Harry herceg és Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190421-ii-erzsebet-szuletesnap-harry-herceg-es-meghan-hercegne-koszontes.htmlTegnap, április 21-én ünnepelte 93. születésnapját Erzsébet királynő. Harry herceg és várandós felesége, Meghan hercegné így köszöntötte az uralkodót hivatalos Insta-oldalukon. TV + Sztárok--Tóth Vera: „A nyuszi nem játék”http://www.life.hu/sztarok/20190421-toth-vera-gyerekkori-foton-a-nyuszi-nem-jatek.htmlInstagramján osztott meg magáról gyerekkori fotót Tóth Vera, amellyel fontos dologra hívta fel a figyelmet. TV + SztárokOrigoGáspár Bea elárulta: kiközösítették a celebek a Konyhafőnök VIP-benhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-gaspar-bea-elarulta-kikozositettek-a-celebek-a-konyhafonok-vipben.htmlGáspár Bea elárulta, hogy a Konyhafőnök VIP-ben kiközösítették őt celebtársai. Mindenki Kovács Kati olimpikonnak szurkolt, aki Bea elmondása szerint nagyon sportszerűtlenül viselkedett. TV + SztárokOrigoAdele szakított gyermeke apjával, már szét is költöztekhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-adele-szakitott-gyermeke-apjaval-mar-szet-is-koltoztek.html7 év szerelem után véget ért Adele kapcsolata. A világsztár és kedvese már szét is költöztek. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.