Döbbenetes képek: kiöntött a Balaton

víz vízpart hullámok Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiöntött a Balaton Keszthelynél. A víz fákat, padokat árasztott el. A zaol.hu információi szerint a magas vízállás és az erős, viharos szél miatt öntötték el a partot a nagy hullámok.

Megszólalt Cserháti Zsuzsa fia - Ezért van borzalmas állapotban az énekesnő sírjahttp://www.life.hu/sztarok/20190424-megszolalt-cserhati-zsuzsa-fia-ezert-van-borzalmas-allapotban-az-enekesno-sirja.htmlHorváth Charlie számolt be arról, milye szörnyű állapotban van Cserháti Zsuzsa sírja. Most megszólalt az énekesnő fia is.TV + Sztárok--Döbbenetes képek: kiöntött a Balatonhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-dobbenetes-kepek-kiontott-a-balaton.htmlKiöntött a Balaton Keszthelynél. A víz fákat, padokat árasztott el a parton. A zaol.hu (Zala megyei hírportál) információi szerint a magas vízállás és az erős, viharos szél önmötték el a partot a nagy hullámok.TV + Sztárok88 éves édesanyjával mulatott Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190422-88-eves-edesanyjaval-bulizott-stohl-andras.htmlStohl András csak ritkán enged bepillantást a magánéletébe, most azonban kivételt tett: megmutatta 88 éves édesanyját. TV + SztárokOrigoMeghan Markle nélkül érkezett a húsvéti misére Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190422-meghan-markel-nelkul-erkezett-a-husveti-misere-harry-herceg.htmlHúsvétvasárnap templomba látogatott az angol királyi család. Harry herceg azonban a felesége nélkül jelent meg. Lehet, hogy megszületett a gyermekük? TV + Sztárok--Így köszöntötte fel születésnapján II. Erzsébetet Harry herceg és Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190421-ii-erzsebet-szuletesnap-harry-herceg-es-meghan-hercegne-koszontes.htmlTegnap, április 21-én ünnepelte 93. születésnapját Erzsébet királynő. Harry herceg és várandós felesége, Meghan hercegné így köszöntötte az uralkodót a hivatalos Insta-oldalukon. TV + Sztárok--A párjáról vallott Xantus Barbara: fiatalabb férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20190413-parjarol-vallott-xantus-barbara-fiatalabb-ferfit-szeret.htmlXantus Barbara egy fiatalabb férfival kötötte össze az életét, akiről most először beszélt. TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.