Döntenie kellett az apának, melyik sérült gyermekét menti meg a Srí Lanka-i terrortámadás után

Forrás: Facebook/Daniel Linsey, Facebook/Enosh Gill -
terrortámadás élet gyerekek Srí Lanka apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű döntést kellett hoznia a brit apának: választania kellett, melyik gyermekét menti meg. Mindketten súlyosan megsérültek a Srí Lanka-i terrortámadásban. 

Már 359-re emelkedett a Srí Lanka-i terrortámadások áldozatainak száma. Köztük van egy brit testvérpár, akik édesapjukkal a Shangri-La Hotelben szálltak meg, itt érte őket a merénylet. Mindkét gyermek komolyan megsérült, az édesapjuknak pedig szörnyű döntést kellett hoznia: választania kellett, hogy a lányát, vagy a fiát menti meg.

Daniel Linsey és testvére, Amelie Linsey is életét vesztett a Srí Lanka-i terrortámadásban Forrás: Facebook/Daniel Linsey, Facebook/Enosh Gill

Az apa úgy látta, a 15 éves lányának, Amelie Linsey-nek nincsenek olyan komoly sérülései, ezért őt ott hagyta a többi túlélővel, amíg fiát, a 19 éves Daniel Linsey-t ölben cipelte le a lépcsőn, hogy segítséget kaphasson. Megpróbálta újraéleszteni, míg elértek a kórházhoz, ahol végül a gyermek életét vesztette. Később kiderült, hogy lánya, Amelie is belehalt sérüléseibe - írja a Mirror.

Elpusztult Charlie, a fogságban élő legöregebb kaliforniai tengeri vidrahttp://www.life.hu/news/hirdetes/20190424-elpusztult-charlie-a-fogsagban-elo-legoregebb-kaliforniai-tengeri-vidra.htmlHuszonkét évesen elpusztult Charlie, a fogságban élő legöregebb kaliforniai tengeri vidra (Enhydra lutris nereis) - jelentette be a kaliforniai Long Beachben működő Aquarium of the Pacific, amelynek 1997 óta volt lakója az apró tengeri emlős.Hirdetés--Szakított egymással a pár, miután megkapták a DNS-teszt eredményéthttp://www.life.hu/news/20190424-szakitott-egymassal-a-par-miutan-megkaptak-a-dnsteszt-eredmenyet.htmlSzakítást hozott egy pár számára a DNS-teszt eredménye. NewsOrigoSrí Lanka-i robbantások: videón az egyik merénylő, ahogy besétál a templombahttp://www.life.hu/news/20190424-sri-lankai-robbantasok-videon-az-egyik-merenylo-ahogy-besetal-a-templomba.htmlElőkerült egy felvétel, amelyen jól látható, ahogy az egyik Srí Lanka-i merénylő teljes nyugalommal besétál a Szent Sebestyén-templomba a robbantás előtt – írja a BBC. News--Döbbenetes képek: kiöntött a Balatonhttp://www.life.hu/news/20190424-dobbenetes-kepek-kiontott-a-balaton.htmlKiöntött a Balaton Keszthelynél. A víz fákat, padokat árasztott el. A zaol.hu információi szerint a magas vízállás és az erős, viharos szél miatt öntötték el a partot a nagy hullámok. News--Tigris harapdálta meg egy látogató karját egy zsolnai magánállatkertbenhttp://www.life.hu/news/20190422-tigris-harapdalta-meg-egy-latogato-karjat-egy-zsolnai-maganallatkertben.htmlTigris sebesített meg súlyosan egy látogatót a szlovákiai Zsolna magánállatkertjében. NewsDánia leggazdagabb emberének három gyereke meghalt Srí Lankánhttp://www.life.hu/news/20190422-dania-leggazdagabb-emberenek-harom-gyereke-meghalt-sri-lankan-anders-holch-povlsen.htmlDánia leggazdagabb emberének, Anders Holch Povlsennek négy gyermeke közül hárman meghaltak a Srí Lanka-i merényletekben – írja a The Sun. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.