Döntenie kellett az apának, melyik sérült gyermekét menti meg a Srí Lanka-i terrortámadás után

Forrás: Facebook/Daniel Linsey, Facebook/Enosh Gill -
terrortámadás élet gyerekek Srí Lanka apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű döntést kellett hoznia a brit apának: választania kellett, melyik gyermekét menti meg. Mindketten súlyosan megsérültek a Srí Lanka-i terrortámadásban. 

Már 359-re emelkedett a Srí Lanka-i terrortámadások áldozatainak száma. Köztük van egy brit testvérpár, akik édesapjukkal a Shangri-La Hotelben szálltak meg, itt érte őket a merénylet. Mindkét gyermek komolyan megsérült, az édesapjuknak pedig szörnyű döntést kellett hoznia: választania kellett, hogy a lányát, vagy a fiát menti meg.

Daniel Linsey és testvére, Amelie Linsey is életét vesztett a Srí Lanka-i terrortámadásban Forrás: Facebook/Daniel Linsey, Facebook/Enosh Gill

Az apa úgy látta, a 15 éves lányának, Amelie Linsey-nek nincsenek olyan komoly sérülései, ezért őt ott hagyta a többi túlélővel, amíg fiát, a 19 éves Daniel Linsey-t ölben cipelte le a lépcsőn, hogy segítséget kaphasson. Megpróbálta újraéleszteni, míg elértek a kórházhoz, ahol végül a gyermek életét vesztette. Később kiderült, hogy lánya, Amelie is belehalt sérüléseibe - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.