Eredménytelenül végződtek az újabb DNS-tesztek Maddie McCann eltűnése ügyében

Forrás: Getty Images -
maddie McCann eltűnés nyomozás DNS-teszt Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vezettek eredményre az új technikai eszközökkel végzett DNS-vizsgálatok Madeleine McCann eltűnésének ügyében.

Hiába bizakodtak a szülők, újra elakadt a nyomozás Madeleine McCann eltűnésének ügyében. Mint arról már beszámoltunk, a szakértők 18 DNS-mintát vizsgáltak meg újra modern technikai eszközökkel, ettől remélték ugyanis a megoldást. A Daily Star azonban azt írja, a tesztek sajnos nem vezettek eredményre.

A mintákat még a kislány eltűnése után, 2007-ben a portugáliai hotelszobában, illetve a szülők bérelt autójában gyűjtötték be. Az akkori vizsgálatokat most újra elvégezték – csak immár korszerűbb eszközökkel. Joggal remélhették tehát, hogy végre sikerült megoldaniuk az ügyet, de nem így lett.

Madeleine McCann 12 évvel ezelőtt tűnt el nyomtalanul Forrás: Getty Images
Perverz fotókkal zaklatják Vámos Erikáthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-perverz-fotokkal-zaklatjak-vamos-erikat.htmlVámos Erika elárulta, férfiak zaklatják perverz képekkel, üzenetekkel. TV + Sztárok--Így köszöntötte Harry és Meghan Lajos herceget születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-koszontotte-harry-es-meghan-lajos-hereget-szuletesnapja-alkalmabol.htmlLajos herceg első születésnapját ünnepelte, amelyről természetesen Harry és Meghan sem feledkeztek el: így köszöntötték a kis trónörököst. TV + Sztárok--Caprice Bourret modell szerint Angelina Jolie szörnyű nőszemélyhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-caprice-bourret-modell-szerint-angelina-jolie-szornyu-noszemely.htmlCaprice Bourret modell nem rejtette véka alá a véleményét Angelina Jolie-ról: szörnyű nőnek tartja. TV + Sztárok--Varga Viktor végleg lezárta kapcsolatát Cinthya Dictatorral: lemezt adott ki a szakításrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-varga-viktor-vegleg-lezarta-kapcsolatat-cinthya-dictatorral-lemezt-adott-ki-a-szakitasrol.htmlVarga Viktor és Cinthya Dictator már rég szakítottak, de az énekes csak most tudta lezárni végleg a kapcsolatot. TV + SztárokOrigoA Bank című műsor játékosai, Gréta és Mutyi a válásukra gyűjtenekhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-a-bank-cimu-musor-jatekosai-greta-es-mutyi-a-valasukra-gyujtenek.htmlÉrdekes indokkal jelentkezett A Bank című műsorba egy házaspár: Gréta és Mutyi azért indultak a versenyen, hogy legyen vagyonuk, amin osztozkodhatnak, ugyanis válni készülnek. TV + SztárokOrigoMegszólalt Cserháti Zsuzsa fia – ezért van borzalmas állapotban az énekesnő sírjahttp://www.life.hu/sztarok/20190424-megszolalt-cserhati-zsuzsa-fia-ezert-van-borzalmas-allapotban-az-enekesno-sirja.htmlHorváth Charlie számolt be arról, milye szörnyű állapotban van Cserháti Zsuzsa sírja. Most megszólalt az énekesnő fia is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.