Időjárás: hétvégére érkezhet a 10 fokos lehűlés

Forrás: Shutterstock -
tavasz időjárás lehűlés előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a hét közepén nyárias meleg lesz, hétvégére alaposan elromlik az időjárás.

A Köpönyeg előrejelzésében azt írja, szerdán napközben átmenetileg csökken a felhőzet, kisüt a nap, egyre kevesebb helyen fordul elő eső. Délután aztán megnövekszik a gomolyfelhőzet, és záporok, zivatarok alakulnak ki. A déli szél élénk lesz. 19 és 24 °C között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön fátyol- és gomolyfelhők szűrik a napsütést, záporra kicsi az esély. Kora nyárias időnk lesz 23–28 °C közötti értékekkel. Péntek estig marad a szűrt napsütés és a nyárias meleg. Este aztán magasra törnek a gomolyfelhők, és többfelé alakul ki zápor, zivatar. A déli szél élénk lesz. 26 °C körül alakul a maximum.

Hétvégére érkezik a lehűlés Forrás: Köpönyeg

Hétvégén jön a fordulat: borongós időre van kilátás, szombaton többfelé, vasárnap főleg a Dunától keletre esővel, záporral. Lehűlés valószínű: délutánonként már csak 14–22 fok ígérkezik.

Csecsemőkori fotót posztolt Shane Tusup: nagyon cukihttp://www.life.hu/sztarok/20190424-csecsemokori-fotot-posztolt-shane-tusup-nagyon-cuki.htmlShane Tusup egy csecsemőkori fotót posztolt a közösségi oldalára születésnapja alkalmából. TV + Sztárok--1998-ban megjósolták, hogyan fog kinézni David Beckham 2020-banhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-1998ban-megjosoltak-hogyan-fog-kinezni-david-beckham-2020ban.html1998-ban az egyik sportújságban készült egy kép arról, vajon hogyan is fog kinézni David Beckham 2020-ban. TV + SztárokOrigoSíelés közben kérte meg barátja Szőcs Renáta énekesnő kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-sieles-kozben-kerte-meg-baratja-szocs-renata-enekesno-kezet.htmlSzőcs Reni kezét megkérte a párja, ráadásul sikerült nagy meglepetést okoznia az időzítéssel. Az énekesnő mindent elmesélt a boldog pillanatról. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos házasságát megviselte a perhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-galambos-lajos-hazassagat-megivselte-a-per.htmlLagzi Lajcsi megpróbáltatásai az egész családra hatással vannak: házasságára örökre rányomta a bélyegét a per. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy néz ki Andy Vajna Los Angeles-i síremlékehttp://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-nez-ki-andy-vajna-los-angelesi-siremleke.htmlLos Angelesben jártunk, a Westwood Village temetőben, hogy megmutathassuk, hol helyezték örök nyugalomra a pop királyát, Michael Jacksont, a médiamágnást, Hugh Hefnert, a szexszimbólum Marilyn Monroe-t, illetve Andy Vajnát. Íme a világsztárok végső nyughelye. TV + SztárokOrigoMély dekoltázst villantott Radics Gigi – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-mely-dekoltazst-villantott-radics-gigi.htmlRadics Gigi a közösségi oldalán villantotta meg mély dekoltázsát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.