Szakított egymással a pár, miután megkapták a DNS-teszt eredményét

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat DNS DNS-teszt szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakítást hozott egy pár számára a DNS-teszt eredménye.

Egy fiatal pár úgy gondolta, izgalmas lesz, ha mindketten elvégeztetnek egy-egy DNS-tesztet, szerették volna ugyanis feltérképezni a családjuk történetét. A teszt során azonban olyan dologra is fény derült, amire nem számítottak: kiderült, hogy a férfi egyik őse egy hírhedt sorozatgyilkos. Ráadásul a család ezt tudta, viszont szerették volna titokban tartani.

Nem sokkal később a barátnőm odajött hozzám, hogy beszélni szeretne velem. Elmondta, hogy szeret, ugyanakkor nem tudja elfelejteni, hogy egy sorozatgyilkos leszármazottja vagyok és ezért szakított velem” – idézi a férfi szavait a Mirror.

Nem sült el jól a DNS-teszt Forrás: Shutterstock
Srí Lanka-i robbantások: videón az egyik merénylő, ahogy besétál a templombahttp://www.life.hu/news/20190424-sri-lankai-robbantasok-videon-az-egyik-merenylo-ahogy-besetal-a-templomba.htmlElőkerült egy felvétel, amin jól látható, ahogy az egyik Srí Lanka-i merénylő teljes nyugalommal besétál a Szent Sebestyén templomba robbantás előtt - írja a BBC.News--Döbbenetes képek: kiöntött a Balatonhttp://www.life.hu/news/20190424-dobbenetes-kepek-kiontott-a-balaton.htmlKiöntött a Balaton Keszthelynél. A víz fákat, padokat árasztott el. A zaol.hu (Zala megyei hírportál) információi szerint a magas vízállás és az erős, viharos szél miatt öntötték el a partot a nagy hullámok.News--Bruno Marsra táncol a 96 éves nagymama: az énekeshez is eljutott a videóhttp://www.life.hu/news/20190423-bruno-marsra-tancol-a-96-eves-nagymama-az-enekeshez-is-eljutott-a-video.htmlBruno Marshoz is eljutott a 96 éves nagyi tánca: elképesztően ropja a hölgy. NewsOrigoIdőjárás: hideg szélre, csapadékra és nyári melegre is számíthatunk a hétenhttp://www.life.hu/news/20190423-idojaras-hideg-szelre-csapadekra-es-nyari-melegre-is-szamithatunk-a-heten.htmlA kellemes melegek után eljött a lehűlés: hideg széllel és csapadékkal folytatódik a hét, de lesz még nyári meleg, nem is olyan soká! NewsOrigoEgy héten belül megoldhatják a Madeleine McCann-ügyet egy DNS-mintának köszönhetőenhttp://www.life.hu/news/20190421-megoldhatjak-a-madeleine-mccannugyet-egy-dnsmintanak-koszonhetoen.htmlÁttörést érhetnek el a nyomozók egy héten belül Maddie McCann ügyében. Nagyon fontos DNS-mintákat tesztelnek újra – állítja egy igazságügyi szakértő. News--Az óceánból mentettek ki egy kutyát Thaiföld közelébenhttp://www.life.hu/news/20190418-az-oceanbol-mentettek-ki-egy-kutyat-thaifold-kozeleben.htmlA thaiföldi partoktól nagyjából 220 kilométerre egy olajfúró torony munkatársai találtak egy kutyát a vízben. Szerencsére meg tudták menteni a kimerült állat életét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.