Agyonlőtte a férjét egy amerikai nő, mert a férfi pornót nézett

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság pornó agyonlő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lelőtte férjét egy amerikai nő azért, mert a férfi pornót nézett.

Most állt bíróság elé az a 69 éves amerikai asszony, aki tavaly nyáron agyonlőtte a férjét. A LadBible azt írja, a nő akkor dühödött be, amikor meglátta a számlán, hogy a korábban lemondott pornócsatorna visszakerült a kínálatba, férje ugyanis valószínűleg titokban előfizetett rá. Ekkor elővette fegyverét és lelőtte a férfit.

Bár elmondása szerint nem akart gyilkolni, párja mégis belehalt a sérüléseibe.

A nő lányát sokkolták a történtek, soha eszébe nem jutott volna, hogy édesanyja ilyet tegyen.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Hűvös, szeles idő váltja a kora nyári időjárást hétvégérehttp://www.life.hu/news/20190425-huvos-szeles-ido-valtja-a-kora-nyari-idojarast-hetvegere.htmlMa és holnap még élvezhetjük a jóidőt, de a hétvége most nem a kirándulóknak kedvez majd. News--Újabb magyar csodalovon ámul a világhttp://www.life.hu/news/20190424-ujabb-magyar-csodalovon-amul-a-vilag.htmlOverdose-hoz hasonlítják a magyar csodalovat, Tour To Parist. NewsOrigoEredménytelenül végződtek az újabb DNS-tesztek Maddie McCann eltűnése ügyébenhttp://www.life.hu/news/20190424-eredmenytelenul-vegzodtek-az-ujabb-dns-tesztek-maddie-mccann-eltunese-ugyeben.htmlNem vezettek eredményre az új technikai eszközökkel végzett DNS-vizsgálatok Madeleine McCann eltűnésének ügyében. News--A Notre-Dame felújításán dolgozó munkások dohányoztakhttp://www.life.hu/news/20190424-notredame-a-felujitason-dolgozo-munkasok-dohanyoztak.htmlA párizsi Notre-Dame múlt heti tűzvészében leomlott huszártorony körüli állványzatért felelős vállalkozás szerdán elismerte és sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy a felújításon dolgozó munkások egy része megszegte a dohányzási tilalmat, de kizárta, hogy a helyszínen talált cigarettacsikkek okozhatták a tüzet. News--Döntenie kellett az apának, melyik sérült gyermekét menti meg a Srí Lanka-i terrortámadás utánhttp://www.life.hu/news/20190424-dontenie-kellett-az-apanak-melyik-serult-gyermeket-menti-meg-a-sri-lankai-terrortamadas-utan.htmlSzörnyű döntést kellett hoznia a brit apának: választania kellett, melyik gyermekét menti meg. Mindketten súlyosan megsérültek a Srí Lanka-i terrortámadásban. NewsOrigoMegunta az örökös nyaralást, és visszatért a börtönbe egy szökött elítélt Ausztriábanhttp://www.life.hu/news/20190422-megunta-az-orokos-nyaralast-es-visszatert-a-bortonbe-egy-szokott-elitelt-ausztriaban.htmlVisszatért a börtönbe egy osztrák férfi, aki 10 és fél éve megszökött egy Bécs melletti fegyintézetből és azóta Tenerife üdülőszigeten élt – vált ismeretessé hétfőn Ausztriában. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.