Hűvös, szeles idő váltja a kora nyári időjárást hétvégére

Forrás: Cultura Creative/stefanie aumiller/Matelly -
tavasz időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma és holnap még élvezhetjük a jóidőt, de a hétvége most nem a kirándulóknak kedvez majd. 

Csütörtök:


A sok napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, de zápor esetleg hajnalban ÉK-en fordul elő. A DNy-i szél megerősödik. Kora nyáriasan meleg lesz, a hőmérséklet 24-25°C körül alakul.


Péntek


Estig marad a nagyrészt napos, meleg idő. Estétől aztán - főleg a Dunántúlon - záporok, zivatarok alakulnak ki. Néhol jégeső is lehet. A DNy-i szél továbbra is erős lesz, sőt zivatarok környezetében viharos lökésekre készülhetünk. 23 és 28°C közötti értékeket mérhetünk.


Szombat


Délelőtt borús időre van kilátás többfelé esővel, záporral. Délután - a néhol viharossá fokozódó szél hatására - csökken a felhőzet, előbukkan a nap. 15 és 20 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Forrás: Cultura Creative/stefanie aumiller/Matelly


Vasárnap


Változóan felhős, szeles idő valószínű. Zápor elszórtan fordul elő. Marad a 15-20 fokos maximum.


Hétfő, kedd


Erősen felhős idő ígérkezik, többfelé záporral, néhol zivatarral. Az ÉNy-i szél gyakran lesz erős. Délutánonként 18 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők - írja a koponyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.