jelnyelv fotó káromkodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelnyelv sokkal bonyolultabb, mint gondolnánk, de az internetnek hála egy-két jelet bármikor elsajátíthatunk, még a káromkodást is. 

A jelnyelvet főként, de nem kizárólag a hallássérültek használják, elsajátítása egyáltalán nem egyszerű. A mimikára, a gesztikulációra, a testtartásra és a jelek pontos kivitelezésére is figyelni kell. Ma már az internetnek hála egy-egy jelet akármikor elsajátíthat az, aki érdeklődik a jelelés iránt, és persze nemcsak szép szavakat tanulhatunk, de káromkodást is.

Természetesen azt hozzá kell tenni, hogy a tévhitekkel ellentétben a jelnyelv nem nemzetközi, tehát minden országnak sajátos nyelvezete alakult ki, bár vannak hasonló jelek. Az alábbiak angol nyelven láthatók.

Baromság, hülyeség

S*ggfej

Sz*r

Rib*nc

Agyonlőtte a férjét egy amerikai nő, mert a férfi pornót nézetthttp://www.life.hu/news/20190425-agyonlotte-a-ferjet-egy-amerikai-not-mert-a-ferfi-pornot-nezett.htmlLelőtte férjét egy amerikai nő azért, mert a férfi pornót nézett. NewsOrigoBugyis biciklis férfi járja Budapest utcáithttp://www.life.hu/news/20190425-bugyis-biciklis-ferfi-jarja-budapest-utcait.htmlEgy jelmezbe öltözött biciklis férfi járja Budapest utcáit. News--Hatalmas óvintézkedéseket vezettek be Srí Lankánhttp://www.life.hu/news/20190425-hatalmas-ovintezkedeseket-vezettek-be-sri-lankan-terrortamadas.htmlÚjabb értesítésigzárva tartanak Srí Lankán a katolikus templomok, továbbá lezárták a repülőtérre vezető főútvonalat, és bombariadó miatt rövid időre a központi bank épületét is Srí Lankán - közölték hatósági források csütörtökön. News--Újabb magyar csodalovon ámul a világhttp://www.life.hu/news/20190424-ujabb-magyar-csodalovon-amul-a-vilag.htmlOverdose-hoz hasonlítják a magyar csodalovat, Tour To Parist. NewsOrigoMegtalálták a nőt, aki 75 évvel ezelőtt Raoul Wallenberg házában születetthttp://www.life.hu/news/20190424-megtalaltak-a-not-aki-75-evvel-ezelott-raoul-wallenberg-hazaban-szuletett.htmlKanadában megtalálták azt a nőt, aki 75 évvel ezelőtt Raoul Wallenberg házában látta meg a napvilágot, amikor a család bujkálni kényszerült a II. világháború idején. NewsOrigoGyorsétterembe mentek, a 2 éves kislányt most szexuális úton terjedő betegségekre kell szűrnihttp://www.life.hu/news/20190424-gyorsetterembe-mentek-a-2-eves-kislanyt-most-szexualis-uton-terjedo-betegsegekre-kell-szurni.htmlEgy ausztráliai McDonald's-be ment a házaspár két éves kislányukkal együtt. Egy pillanatra nem figyeltek, a gyermek pedig egy használt óvszerrel a szájában tért vissza. Most szexuális úton terjedő betegségekre kell szűrni. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.