Újabb szaharai saraseső zúdulhat ránk

Forrás:Origo -
naplemente sáreső saraseső időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már beszámoltunk róla, hogy ismét szaharai por száll hazánk fölé, ami sarasesőt eredményezhet. A Meteorológiai Szolgálat ismét erre figyelmeztet. 

„Ablakot és kocsit még ne mossunk továbbra sem, de naplemente tájékán figyeljük az eget! Kapunk még egy kis löketet a szaharai porból, így csodálatos naplementében bízhatunk” – írta Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Így tehát továbbra is számolnunk kell a sarasesővel, ám nemcsak bosszúságot okoz. Naplementekor csodás látvány tárulhat elénk.

Élettársával főzte meg egy férfi agyát a szentpétervári kannibál (18+)http://www.life.hu/news/20190425-elettarsaval-fozte-meg-egy-ferfi-agyat-a-szentpetervari-kannibal-18.htmlBestiális gyilkossággal vádolnak egy Arkady Zverov nevű férfit, aki kiskorű élettársával együtt megölt egy férfit, majd belső szerveit és húsát elfogyasztották. NewsThinkstockBugyis biciklis férfi járja Budapest utcáithttp://www.life.hu/news/20190425-bugyis-biciklis-ferfi-jarja-budapest-utcait.htmlEgy jelmezbe öltözött biciklis férfi járja Budapest utcáit. News--Agyonlőtte a férjét egy amerikai nő, mert a férfi pornót nézetthttp://www.life.hu/news/20190425-agyonlotte-a-ferjet-egy-amerikai-not-mert-a-ferfi-pornot-nezett.htmlLelőtte férjét egy amerikai nő azért, mert a férfi pornót nézett. NewsOrigoHatalmas óvintézkedéseket vezettek be Srí Lankánhttp://www.life.hu/news/20190425-hatalmas-ovintezkedeseket-vezettek-be-sri-lankan-terrortamadas.htmlÚjabb értesítésigzárva tartanak Srí Lankán a katolikus templomok, továbbá lezárták a repülőtérre vezető főútvonalat, és bombariadó miatt rövid időre a központi bank épületét is Srí Lankán - közölték hatósági források csütörtökön. News--Hűvös, szeles idő váltja a kora nyári időjárást hétvégérehttp://www.life.hu/news/20190425-huvos-szeles-ido-valtja-a-kora-nyari-idojarast-hetvegere.htmlMa és holnap még élvezhetjük a jóidőt, de a hétvége most nem a kirándulóknak kedvez majd. News--Újabb magyar csodalovon ámul a világhttp://www.life.hu/news/20190424-ujabb-magyar-csodalovon-amul-a-vilag.htmlOverdose-hoz hasonlítják a magyar csodalovat, Tour To Parist. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.