Felszolgálásból megbuktak a nyuszilányok az új Playboy klubban

Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Steve Spatafore -
Playboy szexi nyuszilány klub felszolgáló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly retorziókkal kell szembenéznie az újra nyitott Playboy klub nyuszilányainak. A csinos szépségek ugyanis felszolgálásból elégtelent kaptak, a fizetésüket is közel a felére csökkentették. 

A Playboy magazin hőskorában a legexkluzívabb vendégsereget vonzotta a Playboy klub, ahol csinos nyuszilányok szolgálták fel az italokat. A klub New Yorkban újra kinyitott, ám a felszolgáló szépségek megbuktak a munka frontján.

A nyuszilányok ugyanis hiába voltak szépek, a felszolgálás és a munka nem az erősségük. A klub menedzsmentje kénytelen volt hivatásos felszolgálókat alkalmazni, akik az ételeket vitték ki az asztalokhoz, a lányokra csak az italokat merték bízni. Ám még így sem lett sokkal jobb a helyzet, a lányok órabérét 40 dollárról 25-re kellett csökkenteni – írja a Page Six.

Nem teljesítenek jól a nyuszilányok Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Steve Spatafore

Öt éven keresztül közösült állatokkal három amerikai férfi (18+)http://www.life.hu/news/20190425-ot-even-keresztul-kozosult-allatokkal-harom-amerikai-ferfi.html20 és 41 év közötti börtönbüntetést szabott ki a bíróság arra a három amerikai férfira, akik állatokkal közösültek. News--Így káromkodnak jelnyelven – fotóhttp://www.life.hu/news/20190425-igy-karomkodnak-jelnyelven.htmlA jelnyelv sokkal bonyolultabb, mint gondolnánk, de az internetnek hála egy-két jelet bármikor elsajátíthatunk, még a káromkodást is. News--Felvonulást tartottak a milliárdos Srí Lankán elhunyt gyermekeinek emlékérehttp://www.life.hu/news/20190428-felvonulast-tartottak-a-milliardos-sri-lankan-elhunyt-gyermekeinek-emlekere.htmlAnders Holch Povlsen, Dánia leggazdagabb emberének tartott milliárdos is elveszítette három gyermekét húsvétkor Srí Lankán. A tragédia óta először szólalt meg. News--Anyaszült meztelenül szaladgált a temetőben egy férfi, rendőrök üldöztékhttp://www.life.hu/news/20190425-anyaszuuult-meztelenul-szaladgalt-a-temetoben-egy-ferfi-rendorok-uldoztek.htmlEwan Miller és barátai egy skóciai temetőbe látogattak ki. Hirtelen egy meztelen férfit láttak átszaladni a sírkerten. News--Síró gyerekkel tilos az étteremben tartózkodni egy walesi vendéglátóhelyenhttp://www.life.hu/news/20190428-siro-gyerekkel-tilos-az-etteremben-tartozkodni-egy-walesi-vendeglatohelyen.htmlEgy Helen Hyland nevű édesanya tett közzé egy meglepőnek tűnő bejegyzést a Facebookon. Észak-Walesben nyaralt a családjával, amikor egy olyan étterembe ültek le, ahol az étlapon feltüntették: bár szívesen látják a gyermekeket, ha nem tudnak megfelelően viselkedni, meg kell kérniük a szülőket, hogy vigyék ki őket. A kommentelőktől kapott hideget-meleget. News--Fekáliával kenték be a plus size hölgyeknek nyitott szépségszalon ajtajáthttp://www.life.hu/news/20190428-fekaliaval-kentek-be-a-plus-size-holgyeknek-nyitott-szepsegszalon-ajtajat.htmlJamie Lopez plus size méretű hölgyeknek nyitott szépségszalont Las Vegasban. Ám a sorozatos betörések, zaklatások után úgy érezte, el kell költöztetnie az üzletét. Egy alkalommal széklettel kenték be a szalon ajtaját. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.