Eddig rosszul sütöttük a kolbászt

Forrás: pixabay.com -
sütés grillezés főzés kolbász grillkolbász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, valójában hogyan is érdemes a grillkolbászt sütni, hogy különlegesen finom íze legyen.

A legtöbben úgy sütik a grillkolbászt, hogy csak ráteszik a forró grillrácsra, és pár perc múlva már fogyasztják is. Csakhogy a The Sun szerint mindeddig rosszul tettük, hogy így csináltuk. A helyes módszer ugyanis az lenne, hogy a kolbászokat alacsony hőfokon, serpenyőben, fél órán keresztül, olaj helyett sótlan vajon süssük, így ugyanis sokkal intenzívebben érezhetjük az ízét, és a textúrája is élvezetesebb lesz.

A túl magas hő miatt csak megég a külseje, belül pedig nem sül át rendesen, ráadásul keménnyé is válik" – magyarázta a portálnak egy szakértő.

Alacsony hőfokon, sótlan vajon süsd a kolbászt Forrás: pixabay.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.