A NASA kutatója, Louise Riofrio szerint lehetséges az időutazás

időutazás NASA kutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A NASA kutatója, Louise Riofrio elárulta, szerinte lehetséges az időutazás.

Már mi is írtunk többször olyan hétköznapi emberektől, akik időutazónak vallották magukat. Most azonban egy kutató állítja azt, hogy az időutazás igenis létezhet.

Louise Riofrio kutatásai során megállapította, hogy a fénysebesség nem állandó. Ezáltal szerinte lehetséges, hogy valamikor képesek leszünk a jövőben utazni.

A tér meghajlítása, hogy elérjünk más naprendszereket, gyorsabban a fénysebességnél, mindenképp egy olyan dolog, amit a jövőben megvalósítunk" - idézi a kutató szavait a Daily Star.

Hogy erre mikor kerülhet sor, azt nem tudni, de valószínűleg nem a következő évtizedben.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Felhördültek az ufóhívők: felhőn sétáló embereket vettek videórahttp://www.life.hu/news/20190430-felhordultek-az-ufohivok-felhon-setalo-embereket-vettek-videora.htmlAlabamában vette videóra egy férfi a közelgő vihart, ám a felvételen valami más is látszik. Az ufóhívők szerint egyértelműek a jelek. NewsOrigoTizenegy évvel ezelőtti gyilkosság gyanúsítottja ellen emelt vádat a szabolcsi főügyészséghttp://www.life.hu/news/20190429-tizenegy-evvel-ezelotti-gyilkossag-gyanusitottja-ellen-emelt-vadat-a-szabolcsi-fougyeszseg.htmlEgy 11 évvel ezelőtti gyilkosság miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nyíregyházi férfi ellen, akit a Dominikai Köztársaságban fogtak el. A vád szerint a férfi olyan súlyosan bántalmazta élettársát, hogy a nő belehalt sérüléseibe – közölte a főügyészség vezetője hétfőn az MTI-vel. NewsOrigoÍgy verik át az autósokat a benzinkutasokhttp://www.life.hu/news/20190429-igy-verik-at-az-autosokat-a-benzinkutasok.htmlEgy korábbi benzinkutas elárulta, hogyan verték át a munkája során az autósokat. News--Egy újságíró azt állítja, hogy Madeleine McCann édesanyja kém volt: szerinte ezért rabolták el a kislánythttp://www.life.hu/news/20190429-ujsagiro-allitja-madeleine-mccann-edesanyja-kem-volt-szerinte-ezert-raboltak-el-a-kislanyt.htmlÚjabb bizarr elmélettel álltak elő arról, hogy miért rabolták el Madeleine McCannt. News--A barátnője után kémkedő férfit mentettek ki a maga ásta alagútból Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20190429-baratnoje-utan-kemkedo-ferfit-mentettek-ki-a-maga-asta-alagutbol-mexikoban.htmlEgy 50 éves mexikói férfit kellett kimenteniük a Puerto Penascó-i hatóságoknak abból az alagútból, amelyet azért ásott, hogy a barátnője után kémkedjen, akitől erőszakos viselkedése miatt korábban eltiltotta a bíróság. News--Öt éven keresztül közösült állatokkal három amerikai férfi (18+)http://www.life.hu/news/20190425-ot-even-keresztul-kozosult-allatokkal-harom-amerikai-ferfi.html20 és 41 év közötti börtönbüntetést szabott ki a bíróság arra a három amerikai férfira, akik állatokkal közösültek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.