Durván megviccelte feleségét egy férfi – Videó

átverés videó viccelődés házaspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durván megviccelte a feleségét egy férfi, aki a jelenetet videóra is vette, és feltöltötte az internetre. Sok felhasználó kiakadt a felvételen.

Nem mindenki tetszését nyerte el az a YouTube-on villámgyorsan terjedő videó, amelyen egy férj átveri a feleségét. Nico és Cristal szeretik egymást megviccelni, a férfi a legutóbbi akciójával azonban sokak szerint már átlépett egy bizonyos határt.

Cristal nemrég az alvó férje lábát borotválta le, Nico pedig most úgy akart visszavágni a nőnek, hogy gyantát tett a szemöldökére alvás közben. Amikor felébredt a feleség, szinte sokkot kapott. Rettegett, hogy ha leveszi a gyantacsíkot, akkor teljesen eltűnik a szemöldöke. Rettentően megharagudott a férjére – aki az egész jelenetet videóra vette –, és el is sírta magát.

Végül Nico elárulta, hogy nem gyantáról van szó, csupán celluxot használt, így nyugodtan leveheti, megmarad a szemöldöke. Így is történt, de Cristal láthatóan ezután sem tudott igazán megnyugodni.

Mutatjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.