Megkóstolták a világ legkeserűbb likőrjét – videó

kocsma kóstolás likőr videó Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikaiak kóstolták meg a svédek hírhedt likőrjét. A reakciójukról videó készült.

A külföldi alkoholos italok egy leghírhedtebbje a svéd Jeppson's Malört. A likőr állítólag elképesztően keserű, az ízét még hosszú idő után is érezzük a szánkban.

Nemrég Chicagóban egy kocsmában kértek fel vendégeket arra, hogy kóstolják meg a nedűt. Minderről videó is készült. Érdemes megnézni!

Nem szabad ásványvizes palackot hagyni az autóban http://www.life.hu/news/20190502-nem-szabad-asvanyvizes-palackot-hagyni-az-autoban-ezert.htmlTűzoltók figyelmeztetnek arra, miért nem szabad ásványvizes palackot hagyni a forró autóban. NewsOrigoElképesztő Jégvarázs-produkciót mutattak be a Britain's Got Talentbenhttp://www.life.hu/news/20190430-elkepeszto-jegvarasz-produkciot-mutattak-be-a-britains-got-talentben.htmlA Jégvarázs egyik betétdalát, a Let It Go!-t adta elő egy házaspár a Britain's Got Talent színpadán. A produkció meglehetősen szürreálisra sikerült. NewsOrigoDurván megviccelte feleségét egy férfi – Videóhttp://www.life.hu/news/20190501-durvan-megviccelte-feleseget-egy-ferfi.htmlDurván megviccelte a feleségét egy férfi, aki a jelenetet videóra is vette, és feltöltötte az internetre. Sok felhasználó kiakadt a felvételen. NewsOrigoA NASA kutatója, Louise Riofrio szerint lehetséges az időutazáshttp://www.life.hu/news/20190430-a-nasa-kutatoja-louise-riofrio-szerint-lehetseges-az-idoutazas.htmlA NASA kutatója, Louise Riofrio elárulta, szerinte lehetséges az időutazás. NewsOrigoNyolc métert zuhant egy fiatal lány a budai erdőben - Videó a mentésrőlhttp://www.life.hu/news/20190429-nyolc-metert-zuhant-egy-fiatal-lany-a-budai-erdoben.htmlSzombat délután nyolc métert zuhant egy fiatal lány a budai erdőben: a mentéshez kötélpályát építettek ki a tűzoltók. NewsOrigoA külföldi nőkre vadászó ciprusi sorozatgyilkos újabb áldozatát találták meg egy tó mélyénhttp://www.life.hu/news/20190428-kulfoldi-nokre-vadaszo-ciprusi-sorozatgyilkos-ujabb-aldozatat-talaltak-meg-egy-to-melyen.htmlÚjabb, immár harmadik áldozatát találták meg vasárnap egy mesterséges tó mélyén Ciprus első ismert sorozatgyilkosának, egy külföldi nőkre vadászó hivatásos katonatisztnek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.