Nem szabad ásványvizes palackot hagyni az autóban

Forrás: Shutterstock -
víz tűzoltó autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tűzoltók figyelmeztetnek arra, miért nem szabad ásványvizes palackot hagyni a forró autóban.

Bár fontos, hogy mindig hidratáltak legyünk, főleg a legnagyobb forróságban, ásványvizes palackot mégsem szabad az autóban hagyni – erre figyelmeztet egy oklahomai tűzoltó, David Richardson. Olyan veszéllyel járhat ugyanis, amire nem is gondolnánk.

Nem szabad ásványvizes palackot hagyni az autóban Forrás: Shutterstock

Ha a napon parkoló autóban hagyjuk a vizet, az úgy működhet, mint egy nagyító – szúrta ki a Bors a videót. Vagyis akár lángra is lobbanthatja az autó ülését, ha nagyon sokáig tűz a nap. Bár nem mindennapos eset, de jobb félni, mint megijedni.

Elképesztő Jégvarázs-produkciót mutattak be a Britain's Got Talentbenhttp://www.life.hu/news/20190430-elkepeszto-jegvarasz-produkciot-mutattak-be-a-britains-got-talentben.htmlA Jégvarázs egyik betétdalát, a Let It Go!-t adta elő egy házaspár a Britain's Got Talent színpadán. A produkció meglehetősen szürreálisra sikerült. NewsOrigoDurván megviccelte feleségét egy férfi – Videóhttp://www.life.hu/news/20190501-durvan-megviccelte-feleseget-egy-ferfi.htmlDurván megviccelte a feleségét egy férfi, aki a jelenetet videóra is vette, és feltöltötte az internetre. Sok felhasználó kiakadt a felvételen. NewsOrigoTűz ütött ki egy londoni hotelbenhttp://www.life.hu/news/20190501-tuz-utott-ki-egy-londoni-hotelben.htmlKigyulladt London egyik szállodája. Összesen 100 tűzoltó vonult ki a helyszínre. NewsOrigoFelhördültek az ufóhívők: felhőn sétáló embereket vettek videórahttp://www.life.hu/news/20190430-felhordultek-az-ufohivok-felhon-setalo-embereket-vettek-videora.htmlAlabamában vette videóra egy férfi a közelgő vihart, ám a felvételen valami más is látszik. Az ufóhívők szerint egyértelműek a jelek. NewsOrigoTizenegy évvel ezelőtti gyilkosság gyanúsítottja ellen emelt vádat a szabolcsi főügyészséghttp://www.life.hu/news/20190429-tizenegy-evvel-ezelotti-gyilkossag-gyanusitottja-ellen-emelt-vadat-a-szabolcsi-fougyeszseg.htmlEgy 11 évvel ezelőtti gyilkosság miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nyíregyházi férfi ellen, akit a Dominikai Köztársaságban fogtak el. A vád szerint a férfi olyan súlyosan bántalmazta élettársát, hogy a nő belehalt sérüléseibe – közölte a főügyészség vezetője hétfőn az MTI-vel. NewsOrigoA barátnője után kémkedő férfit mentettek ki a maga ásta alagútból Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20190429-baratnoje-utan-kemkedo-ferfit-mentettek-ki-a-maga-asta-alagutbol-mexikoban.htmlEgy 50 éves mexikói férfit kellett kimenteniük a Puerto Penascó-i hatóságoknak abból az alagútból, amelyet azért ásott, hogy a barátnője után kémkedjen, akitől erőszakos viselkedése miatt korábban eltiltotta a bíróság. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.