Három gyermek árva maradt az M3-as autóbaleset után

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
árva baleset M3 gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az M3-as autópályán történt autóbaleset után három gyermek maradt árván. 

Autóbuszba csapódott egy kocsi az M3-as autópálya egyik pihenőjében, a balesetben ketten vesztették életüket: az anya és az apa. A kocsiban utazó kisfiú túlélte a balesetet, őt mentőhelikopterrel szállították kórházba. Rajta kívül a pár még két nagyobb lányt nevelt, így három gyermek maradt árva a baleset után.

Három gyermek maradt árván Forrás: http://drpatrickomalley.com

Falujuk már elkezdett gyűjtést szervezni a Borsodhír szerint, egy üzletben helyezték el az adománygyűjtő dobozt, a Facebookon pedig közzétettek egy számlaszámot (Ascsillán Anett 11773449-01955477-00000000), ahová mindenki utalhat, aki szeretne segíteni a gyerekeknek. Az édesanya temetése május 6-án lesz, azt kérik, a virágra szánt összeget dobják a gyűjtőládába. Azt egyelőre nem tudni, mi lesz a gyermekek sorsa.

Két méternél is nagyobb halat fogtak ki a Desedábólhttp://www.life.hu/news/20190502-ket-meternel-is-nagyobb-halat-fogtak-ki-a-desedabol.htmlHatalmas, két méternél is nagyobb halat fogtak ki a Desedából Kaposvár mellett. News--Időjárás: Németh Lajos szerint hétvégén néhol 5 fok is alig leszhttp://www.life.hu/news/20190502-idojaras-nemeth-lajos-szerint-hetvegen-lesznek-helyek-ahol-5-fok-is-alig-lesz.htmlNémeth Lajos szerint hétvégén lesznek az országban olyan területek, ahol a plusz 5 fokot épphogy eléri a hőmérséklet. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoBemutatják annak a kislánynak a naplóját, akit 13 éves korában Auschwitzban öltek meghttp://www.life.hu/news/20190502-bemutatjak-annak-a-kislanynak-a-naplojat-akit-13-eves-koraban-auswitzban-oltek-meg.htmlInstagramon mutatják be a 13 éves korában Auschwitzban megölt magyar zsidó kislány naplóját. News--Megkóstolták a világ legkeserűbb likőrjét – videóhttp://www.life.hu/news/20190502-megkostoltak-a-vilag-legkeserubb-likorjet.htmlAmerikaiak kóstolták meg a svédek hírhedt likőrjét. A reakciójukról videó készült. NewsOrigoNem szabad ásványvizes palackot hagyni az autóban http://www.life.hu/news/20190502-nem-szabad-asvanyvizes-palackot-hagyni-az-autoban-ezert.htmlTűzoltók figyelmeztetnek arra, miért nem szabad ásványvizes palackot hagyni a forró autóban. NewsOrigoElképesztő Jégvarázs-produkciót mutattak be a Britain's Got Talentbenhttp://www.life.hu/news/20190430-elkepeszto-jegvarasz-produkciot-mutattak-be-a-britains-got-talentben.htmlA Jégvarázs egyik betétdalát, a Let It Go!-t adta elő egy házaspár a Britain's Got Talent színpadán. A produkció meglehetősen szürreálisra sikerült. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.