Nemtelen szörnyként éli mindennapjait egy tinédzser

tinédzser szörny alternatív smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit tinédzser állítja, ő egy nemtelen szörny és ennek megfelelően öltözködik és él.

Jazmin Bean fiatalkora óta vonzódott az alternatív divatirányzatokhoz. Nem riad vissza a különös színű kontaktlencsék, valamint a félelmetes kiegészítők viselésétől és a babaszerű sminkektől.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hatched babie gilly ଘ(੭ˊ꒳​ˋ)੭✧ * ੈ✩‧₊˚

⁎ꆤ̴ᆺꆤ̴⁎ (@jazminbean) által megosztott bejegyzés,

Saját magát nemtelen szörnynek hívja és még mell-leszorító ruhadarabokat is visel, hogy elrejtse nőiességét. Imád mitológiai alakok bőrébe bújni, de mint mondja, sokszor vissza kell fognia magát, hogy az utcán ne érjék támadások extrém külseje miatt. Szerencsére a szülei és a barátai mindenben támogatják.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

dragonflai flai away ˚✧₊⁎⁺˳✧⁎⁺˳✧༚˚✧⁎⁺˳✧༚

⁎ꆤ̴ᆺꆤ̴⁎ (@jazminbean) által megosztott bejegyzés,

Jazmin most azon dolgozik, hogy létrehozza saját sminkmárkáját egy alternatív közösség számára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MothMother

⁎ꆤ̴ᆺꆤ̴⁎ (@jazminbean) által megosztott bejegyzés,

Szorcsik Viki visszaszólt az őt kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-szorcsik-viki-visszaszolt-az-ot-kritizaloknak.htmlSzorcsik Viki üzent azoknak, akik folyton megszólják merész fotói miatt. TV + Sztárok--Nem fogadta el az alkut a kerítéssel vádolt Répás Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20190503-nem-fogadta-el-az-alkut-a-keritessel-vadolt-repas-lajos.htmlRépás Lajost kerítéssel vádolják, pere még évekig elhúzódhat. A bíróság alkut ajánlott neki, de az egykori szépségversenyguru nem fogadta el. TV + SztárokOrigoÍgy jött össze Palik László és Marsi Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-igy-jott-ossze-palik-laszlo-es-marsi-aniko.htmlPalik László végre elmesélte, hogyan jött össze feleségével, Marsi Anikóval. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBács Ferenc özvegye tudta, hogy férje meg fog halni: korábban elkezdte gyászolnihttp://www.life.hu/sztarok/20190503-bacs-ferenc-ozvegye-tudta-hogy-ferje-meg-fog-halni-korabban-elkezdte-gyaszolni.htmlA színművész halála nem volt váratlan, ez azonban nem enyhíti a családtagok fájdalmát. Özvegye már a halála előtt gyászolta férjét. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan Markle nem követik többé Katalin és Vilmos Instagram-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20190502-harry-herceg-es-meghan-markle-nem-kovetik-tobbe-katalin-es-vilmos-instagram-oldalat.htmlMeghan Markle és Harry herceg tisztogatást tartottak Instagram-oldalukon: nem követik többé Vilmost és Katalint. TV + Sztárok--Titokban összeházasodhatott ÉNB Bori és ÉNB Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20190502-titokban-osszehazasodhatott-az-rtl-klub-ket-sztarja.htmlÉrdekes fotók kerültek elő az Éjjel-Nappal Budapest két szereplőjéről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.