Eltemették a dán milliárdos Srí Lankán elhunyt gyermekeit

Forrás: AFP/Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen -
temetés Srí Lanka Anders Holch Povlsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dánia leggazdagabb emberének, Anders Holch Povlsennek négy gyermeke közül hárman meghaltak a Srí Lanka-i merényletekben. Alfredet, Almát és Agnest ma temették el a dániai Aarhusban. Szívszorító képsorok.

Povlsen az ASOS online ruházati kiskereskedelmi hálózat tulajdonosa, Dánia leggazdagabb embere, Skócia legnagyobb földbirtokosa. Négy gyermeke van, akik közül hárman életüket vesztették a Srí Lanka-i merényletekben, a Shangri-La Hotelban történt robbantásban. A gyerekeket ma temették el a dániai Aarhusban. Ott fognak nyugodni, ahonnan a család eredetileg származik.

Eltemették a dán milliárdos Srí Lankán elhunyt gyermekeit Forrás: Ritzau Scanpix/AFP/Mads Claus Rasmussen


Egyes hírek szerint a merényletben az üzletember is megsérült, de arról nem tudni, mennyire. A gyerekek halála néhány nappal azután következett be, amikor Povlsen bejelentette, hogy nekik adományozza a skóciai birtokokat, abban a reményben, hogy folytatják az ő munkáját. A Wildland-projekt keretén belül az üzletember azon fáradozott, hogy a régóta veszélyeztetett állatfajoknak visszaadja természetes élőhelyüket.

Eltemették a dán milliárdos Srí Lankán elhunyt gyermekeit Forrás: AFP/Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Gyönyörű temetést szerveztek a három gyermeknek, koporsójukat virágba borították. A szertartáson részt vettek a dán királyi család tagjai és Dánia miniszterelnöke is.

Eltemették a dán milliárdos Srí Lankán elhunyt gyermekeit – Anders Holch Povlsen, felesége és lányuk Forrás: Ritzau Scanpix/AFP/Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen



Gergely Róbert elmondta, miért lett öngyilkos Szécsi Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20190504-gergely-robert-elmondta-miert-lett-ongyilkos-szecsi-pal.htmlGergely Róbert már nagyon régen ápolja Szécsi Pál hagyatékát, emlékét, pedig karrierje elején még hallani sem akart arról, hogy összehasonlítsák a legendás énekessel. Sokan úgy tudják, hogy Szécsi a szerelme, Domján Edit halála miatt döntött úgy, hogy nem akar tovább élni, ám Gergely Róbert azt mondja, hogy Szécsi édesanyja áll a dolgok mögött.TV + SztárokOrigoStahl Judit: "Soha nem mutogattam magam"http://www.life.hu/sztarok/20190504-stahl-judit-soha-nem-mutogattam-magam.htmlStahl Judit 51 évesen villantott először dekoltázst egy magyar divatmárka kampányában. Egy ország álla esett le a szexi fotótól. TV + SztárokOrigoTörölték Harry herceg utazását, lázas találgatások indultak a hercegi utód érkezésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190504-toroltek-harry-herceg-utazasat-lazas-talalgatasok-a-hercegi-utod-erkezeserol.htmlTörölték Harry herceg jövő szerdára kitűzött hivatalos amszterdami látogatását. A Buckingham-palota pénteki tájékoztatása nyomán újult erővel lángoltak fel a találgatások arról, hogy most már bármelyik pillanatban bejelenthetik Harry és felesége, Meghan hercegné első gyermekének megszületését. TV + Sztárok--Film készül Szabó Győző életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-film-keszul-szabo-gyozo-eleterol.htmlFilm készül Szabó Győző önéletrajzi könyvéből, amelyben a színész beszámolt korábbi drogfüggőségéről. TV + SztárokOrigoNyolc hónappal a szabadulása után rátalált a szerelem Eva Rezesovárahttp://www.life.hu/sztarok/20190504-nyolc-honappal-a-szabadulasa-utan-ratalalt-a-szerelem-eva-rezesovara.htmlA halálos autóbalesetet okozó és hat évig raboskodó Eva Rezesová élete újabb fordulatot vett: rátalált a szerelem. TV + SztárokOrigoBerényi Miklós mellett több fontos szereplő távozik a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190504-berenyi-miklos-mellett-tobb-fontos-szereplo-tavozik-a-baratok-koztbol.htmlTegnap derült ki, hogy a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán távozik a Barátok köztből. Úgy tűnik, nem ő az egyetlen, aki otthagyja a 2008 óta futó sorozatot. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.